نبینیم غم تو .. (sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نبینیم غم تو .. (sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که نگرفتم تهش چی گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میندازه تو کفی خوب میندازه اتفاقا ملودی داره نوحه هم نیست اهنگ
به قول تو سولو و خیلی چیزای دیگه هم که تنظیمه و به نظر منم که بد به نظر تو هم که فاجعه
حرفمون یکیه فقط شاید تو خیلی ملودی رو نپسندی ولی من دوستش دارم و البته گفتم که چیز جدیدی و نویی نیست.
اینم نظر شخمی من :))
Uaral- sounds of pain
زندانو بشوره ببره
دوستان کسی سایتی لینکی از شهرزاد نداره 720 میخوام با فرمت mkv یکی از فامیلها مغزمو خورده(sm93)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرمتش شاید Mkv نباشه ولی میتونی تبدیل کنی
سلاااام هادی (sm19) خوبی ؟ چیکارا میکنی ؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلص(sm127)
بد وضعیتی شد امسال (sm172)
قربانت . نوکرم (sm70) هیچی فعلا زنده ایم نفسی میاد با گلنار(sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128) خوبی تو .. کار میکنی ؟
پرنده بی پر و پرواز و نغمه خاموشی ست
پرنده فاصله ی بال های پرواز است ... (sm50)
پرنده خو نگرفتن به میله های قفس
پرنده شوق رهایی ، پرنده آواز است ... (sm172)