هادی جان تغییر نکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی جان تغییر نکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گروه سیامک عباسی سعید به یکی مشکوک شده بود میگفت خود سیامکه . من گفتم سعید اسکول شده(sm70) تا اینکه یه سری سر یه آهنگ میخواست متقاعدم کنه که خوبه وسطای متنش نوشته بود : وقتی داشتم رو این آهنگ کار میکردم سرما خورده بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm54)(sm2)نقل قول:
(sm173)
(sm111)
تو گروه رسمی محسن عضوه با اکانت شخصیش . یه دفعه عکسشو تو گروه گذاشتم سریع به بهادر مسیج زده بود که بگو لطفا بردارن (sm70)
اواتارا چه خوب شده
(sm120)
ما که کارشناسی قبول شدیم (sm128) دهن لق نیستش ببینیم قبول شده یا طبق معمول ریده (sm120)
چ رشته و دانشگاهی؟نقل قول:
مبارکه (sm10)نقل قول:
چه رشته ای؟؟کجا؟(sm70)
دهن لق باید اماده خدمت مقدس بشه دیگه (sm70)
نقل قول:
ta alan kardani bodi? (sm70)
ایهام داره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مباركه به سلامتي موفق باشي (sm10)
حسابداری - رجا قزوین ( بهترین دانشگاه غیرانتفاعی قزوینه )نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دولتی تو تهران یه دونه بود اونم 18 نفر میگرفت (sm9)
لو نده میخوام ازش اعتراف بگیرم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت (sm19) آره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا خانوادگی با قزوین قرارداد بستین ها (sm120)نقل قول:
باو 4 ترمه تموم کردم 81 واحد رو . این ترم آخری 23 واحد داشتم دهنم سرویس شد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت سلامت باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک (sm10)نقل قول:
کاردانی قزوین میری
داداشت قزوین قبول می شه
الانم که کارشناسی قزوین
چه خبره ؟ (sm120)
سجاد تبریک(sm137)(sm120)
پس رفتی کاردانی کردنی شدی؟ (sm70) آخه تو کاردانی هم پسر میوفته تو کار دختر کردنی؟ (sm70) وات آر یو دویینگ؟ (sm25)نقل قول:
من ترم آخر حسابداریم ولی پیام نور..پاره شدم(sm74)نقل قول:
آخه من فقط کرج تهران یا قزوین و آبیک میتونم برم . حوصله راه دور ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران که دو سه تا غیرانتفاعی داره و یکی دولتی برای رشته ی من
کرج دانشگاه آزادش خیلی نزدیک هم بود ولی کاردانی به کارشناسی نمیگیره
میمونه آبیک که دو سه تا غیرانتفاعی برا رشتم داشت و قزوین که بالای 10 دانشگاه برای حسابداری داره
قزوین مهد دانشگاه ایرانه . فقط توی یه منطقش بالای 20 تا دانشگاست
تبریک (sm10)
فدات (sm10)(sm120) رستمبگلو هم قزوینه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیـــا شهــریــــور پیـراهنت ییلاق لک لک ها
صدای جاری گنجشک در خواب مترسک ها
بیا ای امن ، ای سرسبز ، ای انبوه عطر آگین
بیـــا تـــا تخـــــم بگذارند در دستانت اردک ها !
فدات (sm10) ببینم میتونم یه آلبوم با امضا واست بگیرم یا نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره میدونم.نقل قول:
راه دور کلا سخته!
قزوین خوبه دانشگاهاش
از این جا هم زیاد میان قزوین
(sm111)
فیفا 2015
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)مرا با دختران مردم کاری نیست (sm25)نقل قول:
تو چند واحد گذروندی تا حالا ؟ (sm120)
ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اون شناساییت کرده همون کرجه (sm2)نقل قول:
گفتی من یادم اومده از این قول البومای با امضا به ما هم زیاد دادن اون وقتی که فنس بودیم (sm120)نقل قول:
کلا واسه همه کنسل شد یا من جا موندم؟؟؟ (sm174)
بعد از مدتها گروه آریان با آهنگ جدید و بسیار زیبای تا ابد سوکتش را می شکند امیدوارم که تا ابد شاهد فعالیت این گروه باشیم (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا آلبوم چی شد ؟؟؟
راستی هرکی قزوین میاد یه سری به ما تو مجتمع آفتاب بزنه. خوشحال میشم ببینمتون...
(sm2) هر چی شاعر دیوثه ریخته کرج (sm2)نقل قول:
یه روز برو کارگاه ساختش (sm2)نقل قول: