میلاد سریال پدر مادر دار که تموم شده یا در شرف تموم شدنه چیا هست یکی معرفی کن
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد سریال پدر مادر دار که تموم شده یا در شرف تموم شدنه چیا هست یکی معرفی کن
مافیای صدا و سیما همه رو دور خودش جمع میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر دیوث من نظر سنجی رو بله میزنم ولی آهنگای درپیت نزاریا (sm2)
*** قابلمه ای اصلا تو دانلود کردی که میگی اهنگ دره پیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد اهل سریال دیدن نیستم ولی تابو رو دیدم خیلی خوشم اومد ازش فصل اولش هم تموم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان هم سریال نیکول تازه شروع شده که دارم اونو میبینم
ولی وایکینگ ارزش دیدن داره در کل
اول برنامه بجای دو و دو و دو و دو خوندن الان یعنی میخوان کف و سوت بزنن و بمیرید بمیرید بخونن؟(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نفهمیدم این چیه که هدیه داده اصلا هدیه دادن چیه وقتی چیزیو هدیه میدی باید مناسبتی داشته باشه
نه اینا معروفن نمیخوام یه چیزی خاص میخوام اونارو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه مساوی بشه که طارمیو باید دار زد ولی ببریم هم کلی ریده شد تو تفاضلمون که اخره کار به درد میخوره
خره من در کل گفتم .. وگرنه برای دانلود 2 تا شو دانلود کردم . (sm120)نقل قول:
من واسه بعدا گفتم .
(sm50)