دارم میرم حموم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دارم میرم حموم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برات ارزوی شفا دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجا تمومش میکنیم حال کل کل ندارم تا صبح باید زر بزنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما تا دربی بعد حق کل کل کردن ندارید (sm2)نقل قول:
یعنی روی سنگ پا قزوینو بردیانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرتو بگیر بالا صدرو ببین من صحبتی ندارم دیگه(sm2)
اون جایگاه به هیشکی وفا نکرده (sm2)نقل قول:
ولی پرسپولیس با این بازیکنایی که داره و با اینکه رضاییان هم فعلا مرخص شده به مشکل میخوره تو بازی های بعدیش
رضاییان حل میشه
برانکو از اون اول هم با رضاییان حال نمیکرد (sm2)
ولی خوب شد واسه علیپور میدیدمش خود به خود حالت انزجار بهم دست میداد