فک کنم آدرسو کپی کنی تلگرام بتونی دانلود کنی
نمایش نسخه قابل چاپ
فک کنم آدرسو کپی کنی تلگرام بتونی دانلود کنی
برنامه downloader for instagram رو از گوگل پلی یا بازار بگیر و نصب کن و استفاده کننقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا کامپیوتر میخوام فک کنم فقط نسخه آندروید این نرم افزار موجود باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صور اسرافیل... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
«نیل فینگلتون»، بازیگر سریال «بازی تاج و تخت» و فیلم «مردان ایکس» که عنوان بلندقدترین مرد انگلستان را داشت، در سن ۳۶ سالگی درگذشت.
به گزارش ایسنا، «گاردین» نوشت: «نیل فینگلتون» بازیگری که نقش «مگ گنده» را در سریال «بازی تاج و تخت» ایفا میکرد و در فیلم «مردان ایکس» هم ظاهر شده بود، بر اثر نارسایی قلبی در سن ۳۶ سالگی فوت کرد.
«سینگلتون» با قد ۲.۳۳ سانتیمتری در سال ۲۰۰۷ بلندقدترین مرد انگلستان شناخته شد و نقش آدمهای عظیمالجثه را در آثاری همچون «بازی تاج و تخت»، «مردان ایکس: فرست کلاس» و «صعود ژوپیتر» ایفا کرده بود.
«نیل» پیش از بازیگر شدن، بازیکن بسکتبال بود و جزو ۲۵ مرد قدبلند جهان محسوب میشد
آروم نمیگیرم ،
از دست زنجیرم ،
بی عشق میمیرم ،
من روز دیدارم
از دوستی پر من ،
از دوست دلخور من ،
آجر به آجر من ،
من پشت دیوارم
لعنت به این دیدار ،
لعنت به این دیوار ،
لعنت به این آوار ،