تک امید آینده موسیقی این مملکت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تک امید آینده موسیقی این مملکت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
قضیش مفصله ولی کم از اون نداشت (sm50) (sm2)نقل قول:
یاد روز انتشار البوم پارو بخیر (sm50)
لطفا کمربند های ایمنی خود را بسته ، از وجود چتر نجات زیر صندلی خود اطمینان حاصل کرده سپس با دست چپ هندفری سمت راست رو در گوش راست قرار داده .... (sm2)
سینا (sm19)
حاج حسن (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا (sm176)
به بغدادی سلام برسون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Namjoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به جناب فنلادی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبرو فرستادی جای خودت؟ (sm2) چند شبه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Namjoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرجا باشه بلاشک داره یه کاری میکنه که دیر یا زود دودش میره تو چشم من (sm2)
چطوری برادر کجایی پ (sm19)نقل قول:
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)
کمو بیش خوبمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو براه ی چنتا آدرس دسشویی پرسیدی؟ (sm2)
کیون کیون صد تا کیون(sm2)
الان دیگه پیش رفته شدم میگم پیدا نمیکنم بیاید نشونم بدید (sm2)حضوری میبرم (sm2)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره گفتی ولی گوش ندادم (sm81)
اون یوزر و حس میکنم **** شده میترسم باش بیام (sm74) (sm2)
(sm2)نقل قول:
دنیارو ببین کی فکرشو میکرد (sm2)
آرین 5 هم کامینگش خیلی سونه (sm2)(sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم خیلی براش تنگ شده (sm50)نقل قول:
اععععع سینا(sm176)..نبودی این امیرچند بار کشتت چند یار فرستادت زندان چند بارم گفت رفتی داعش..دیگه کم کم داشت باورمون میشد خوب شد اومدی(sm120)
دادش پخ رو اشتباهی زدی جای 2 3 رو بگیر جای امیر اومد واسه من (sm2)
(sm2)
به به خانم معلم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیادم دروغ نگفته ولی خوب هرچی بود گذشت (sm173) البته فک کنم که گذشت (sm2)
اگه نگذشته سریعا برو ما خودمون ته خلافیم میترسیم شر شه(sm2)نقل قول:
اشکان (sm19)
پس وض سایت خوب شده (sm2)نقل قول:
پول هاست نداشت سعید الان آیتونز آلبوم میخره؟ (sm2)
از آلبوم جبر به بعد بخری پولش میره تو جیب اون بدبخت آلبوم قبلیاشو بش پول نمیدن لاشیا (sm50) (sm2)
دمت گرم دو تا غیر رسمی با کیفیتشو نداشتم (sm19)
دارم تست میکنم فعلن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا جان (sm10)
(sm3)
برای دومین بار طی یک هفته و به دنبال لغو کنسرت امشب در دانشگاه شهید بهشتی؛
حتما اینجام حرم عمام خمینی رو میکنن بهانه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتره بشینی دریل گازت نمیگیریم (sm2)
نامجو : من لهجه بندرعباسی رو بلد نبودم فقط با خوندن آدم پوچ خاستم ادای احترام کنم به رامی عزیز امیدوارم دوستان بندری خوشون بخونن
رضا صادقی به پیام عاقامون لبیک گفت ترک 6 از رامی ه (sm2)
(sm120)عجب
(sm174)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی گفتم ترانه سرایی به اسم دریایی نداریم نگو بابک صحراییه (sm2)
به به , به به (sm19)
از شهر رفته بودی بیرون فضات عوض شه؟؟ (sm120)
خیلی دل تنگت بودیم (sm10)