(sm200)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm200)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رو لولو (احسان) بردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
نکردم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر در تاب و توان تو نیست این بشر گمراه شده به اغوش نبوت هدایت فرمایی مردی میخواهد که در کارها عرق ریخته باشد و زبان صحبت با همچین بندگانی بداند(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی هم من یکیو چشمم گرفت تو بگو چشم و بشین کنار نذاره گر باش(sm39)(sm70)
ما از کجا بدونیم دروغ نمیگی یه عکس اچ دی بگیر تا شحنه مشاهده گردد و به صحت گفته شک نگردد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تیزر سریال جدید عشختُ دیدی؟
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه بازیگرهای سینمای ایران یه طرف این ترانه علیدوستی یه طرف واقعا چهره اش جذابیت و معصومیت خاصی داره منو مجذوب خودش میکنه (sm127)
اینو که دیگه نمیخوای هدایت کنی که؟ (sm120) ایشون عشق صابر تشریف دارننقل قول:
نقل قول:
مردک منحرف ...
اینو قبلا هدایت کردم واقعا نعمت زیبایی هستن مخصوصا طنین صداش ادمو مدهوش میکنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر بره تو تهران بستنی بخوره با بعضیها(sm2)
عمته الدنگ(sm2)نقل قول:
بیا در آغوش شیطان ...نقل قول:
شیطان از شاگردان خودمه کجای کاری(sm2) تو پستو بهش یاد دادم چکارها بکنهنقل قول:
(sm74)نقل قول:
نقل قول:
نه مثل اينكه هكره خيلي ازت خوشش اومده (sm59)
به به مینا جانم(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کفین نجده خانم؟
بو ادملارن النن بولمورم نینیم(sm25)
مینا این سفارش ما رو چکار کردی؟ من دست با دامان تو شدم دیگه(sm2)
مبینی تروخدا این جوانان باعث میشن من مرتکب گناه بشم خدا خودش از تقصیرات من و شما بگذره(sm59)من برم نهار این خواهر (sm127)ما هم گفته باید کتابهامو جلد بزنی دیشب یه چندتا شو جلدکردم مونده بقیه الان از مدرسه میاد
دلگیرم ...
مثل اون دامادی که تاریخ شب عقدش برابر بود با پری*ود شدن عروس خانم (sm50)
آخرین فانتزیم اینه که دنیا نابود شه و فقط...
من و هيفده هيجده تا دختر زنده بمونیم
نذاریم نسل بشر منقرض شه!!!
وظیفه سنگینیه!!!
میدونم
اووووووووف
آقا امروز داروخونه بودم يهو يه پسر ۱۵، ۱۶ ساله اومد گفت آقا بيبي چك دارين !!!!
به همین خشتک پارم قسم :|
من هم سن اين بودم لامپ اتاق روشن میشد میگفتم سلام خورشید خانوم!!!
دولت میگه زن ها نرن استادیوم
چون اونجا الفاظ رکیک میشنون
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دیگ خبرنداره تولاین و تلگرام دعوا که میشه
دخترا یه فحشایی میدن
که پسرا ازخجالت لفت میدن...
ﺍﻭﻧﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﮕﻦ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﺟﻖ ﺑﺰﻧﻪ ،
ﻧﺒﺎﻳﺪ ﺧﻮﺩ ﺍﺭﺿﺎﻳﻲ ﻛﻨﻪ ﺩﺭ ﺟﺮﻳﺎﻥ ﺑﺎﺷﻦ ،
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺣﺘﻲ ﻋﻘﺮﺏ ﻫﻢ ١ ﻫﻔﺘﻪ ﻧﺘﻮﻧﻪ ﺑﻪ ﻣﻮﺟﻮﺩﻱ ﻧﻴﺶ ﺑﺰﻧﻪ ، ﺧﻮﺩﺷﻮ ﻧﻴﺶ
ﻣﻴﺰﻧﻪ ....
.
.
.
.
ﺑﻠﻪ! ﺍﺳﺘﺪﻻﻝ ﻣﻨﻄﻘﻴﻢ ﺗﻮﻱ ﻛ.ﻮﻧﻪ
ﺍﻭﻧﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻧﻤﻴﺪن
با توجه به سرد شدن هوا مکارم شیرازی اعلام کرد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.چسباندن باسن به شوفاژ اگر به قصد لذت باشد حرام است
هزار دفه گفتن که هیچی نخوردن حالا باز بگو ها (sm2)(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
الان ۲۰ دقیقه ست که دارم گریه میکنم
٫
٫
٫
٫
٫
٫
٫
٫
٫
٫
٫
٫
٫اشک شوووووووقه
تو جیب لباس زمستونيای پارسالم
۲هزار تومن پیدا کردم
این لحظه ها قابل وصف نیست
خدا نصبیبتون کنه
رفتم داروخانه چسب زخم بگیرم
نداشتن
دختره افتاده دنبالم
میگه
خودم مرهم زخمات میشم
چشم و چراغ خونت میشم
مادر بچه هات میشم
(sm25)
چه داستانی داریما
خود جنابعالی واسه چی رفته بودی داروخونه؟ (sm70)نقل قول:
از دوس دخترم میپرسم
شما دخترا دور هم جمع میشید چی بهم میگید؟؟؟
میگه همون چیزی که شما پسرا میگید»>
پسرا قبول دارید این دخترا خیلی بیشعور شدن.
کاندوم(sm25)(sm2)نقل قول:
دختره گوشیشو آورده بفروشه
میگم خانوم گوشیتون کارتن داره ؟؟
میگه :
.
.
.
.
.
.
.
کارتن ن ولی فیلم زیاد داره :|||||
(sm25)همه با هم
یار دبستانی من...
دختره گفت ی سوال میپرسم اگه جواب دادی بدون مهریه و بی شرط زنت میشم.
گفتم خب بپرس
پرسید:۲+۲چند میشه؟
گفتم:۱۹۳
گفت:آفرییییییییییییین درست گفتی
.
.
.
.
.
.
یعنی حاضره برینه تو ریاضی ولی مجرد نمونه
خب پس برای چسب زخم رفته بودی (sm120)نقل قول:
ای ملعون مهکوک (هک شده) (sm2)نقل قول:
نقل قول:
پيس دَيرم گارداش(sm134) سن نجَسن ؟(sm59)
والا سفارشتو دادم بسازن انقدر كه خاصه (sm30)(sm30)
نوش جان (sm127) آفرين داداش به تو ميگن(sm127)
نقل قول:
مهكوك (sm30)(sm30)(sm30)
سلام بر دوستان