ویدئوش جالب بود از ایمین خیلی بعید بود این ویدئو(sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
ویدئوش جالب بود از ایمین خیلی بعید بود این ویدئو(sm128)
(sm89) اسکلا البوم تجربه کن رو با این زمزمه مقایسه می کنید ؟
این کار اصلا نباید ریتمیک تنظیم میشد! خاک تو سر خالتور..
مخصوصا اونجا که میگه به جز عاشق شدن راهی... خیلی مضخرف سکته میشه!!
#خودمان_را_گول_نزنیم
خبری هم از لیبل آونگ تو ویدئو نیست
من که لذت بردم و بهتون قول میدم قربانپور و شیرالی همه رو راضی میکنن در ادامه
امیدواریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
..
منم اون دو تا رو قبول دارم، ولی اصن نمیتونم با میلاد هاشمی کنار بیام. تنظیمش بشدت تکراری بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم کارای بعدی بهتر باشه و این هاشمی رو بذاره کنار(sm98)
شما تاج سری داداشم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت چیه پارساجان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لذت بردم
بخصوص ویدئو عالی بود
منم با میلاد حال نمیکنم کلا اهنگ واسه شروع همکاریشون خوب بود انصافا این کار تو فضای قلب من بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که گروه قبلی نتونستن چیزی که شادمهر میخواس رو بهش بدن و قربانپور با ملودی شیرینش و شیرالی باشعر خوبش از پسش بر اومدن
(sm89) اینا همه کفران نعمته
نتیجه از دست دادن محمد ناهیدی
محمد ناهیدی الان کجاست؟ وچی تنظیم کرده این چند سال؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89) شادمهر باید با یکی مثل یراحی کار کنه
(sm89) از این همه صدای بد اهنگ بد انگار
هرجا که بگریزیم سرسام میگیریم
آهنگ خدا رو شکر خیلیا رو با توجه به درکی که از سبکش داشتن راضی کرده
این اهنگ رو با کارای هم سبکش مقایسه کنید مثل قلب من تو بی من نه با تقدیر
خیلیا همیشه راضیننقل قول:
این افکتارو 20 سال پیش میذاشتن رو صدای خواننده ملت حال میکردن چیه آخه
همین خیلیا که میگی از قلب من هم همینقد خوششون اومد اصلا این اینستاگرامی ها از کدوم ترک خوششون نیومده؟نقل قول:
این کارها برای شادمهر فاجعه س هر روز نمونه های زیاد بهتری از این آهنگ ها با صدای فرزاد فرخ و دیگران منتشر میشه سطح شادمهر اینه؟
فربد جان متوجه حرفت هستم اما برای هزارمین بار میگم دنبال آهنگسازی خودش نباش چون قطعا خبر دارم که حالا حالاها قصد اینکار رو ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و این یه انتظار پوچه . باز میگم به نسبت کارهای گروه تجربه کن کار بهتری بود و بهتر از اینام میاد باخودش مقایسه نکنید چون اون روزا دیگه تکرار نمیشه سعی کنید بهش عادت کنید
من خودم از سال 77 طرفدار شادمهرم میدونم ازش توقع چی داشته باشم ولی چاره ای نیست هر روزم اعتراض کنم کار خودشو میکنه شادمهر از هیچکس حرف شنوی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی که به قول خودت گلیم بافم که فکر میکردی مانع آهنگسازی شادمهره گذاشت کنار آیا مشکلات حل شد؟چند بار همون موقع گفتم قبل تصویر که همون تصویر و نقطه ضعفم فرشباف به زور قانعش کرد بسازه اونم دو تا زورکی از شکم سیری ساخت که اصلا در حد کارهای خودش نبود
شادمهر گذشته تموم شده باید به همینا دلخوش باشیم
این شادمهر چیزی نداره که بش دلخوش باشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ به درد مارکت و بازار میخوره و تونسته 90 درصد شنونده ها رو راضی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه به اینجا نکن که خیلی کارشناسانه برخورد میشه با موسیقی
خیلیا میگن آهنگ جدید بیاد بشنویم حال کنیم بعدشم یه آهنگ دیگه میاد با اون حال کنیم
اما اینجا میخوان با آهنگ زندگی کنن واسه اینه ارضا نمیشی از این آهنگ
در کل به جز تنظیم کار که خیلی ساده و معمولیه بقیه کار نمره قبولی میگیره به نظر من نابلد و از شنیدن صداش بسیار لذت میبرم
اما به عنوان یه کسی که سال هاست با موسیقی این آدم زندگی کردم و بزرگ شدم اصلا راضی کننده نیست
اما من به خودم خوروندم این مسئله رو که شادمهر آدمی نیست که حتی خودشو تکرار کنه
پس انتظار برگشت فایده نداره
باید امیدوار باشیم تو انتخاباش دقت بیشتری کنه که اسمش بیشتر از این خراب نشه
ویدئو هم خوب بود
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایراد بنی اسرائیلی میگیری مصطفی جان مشکل افکتش چیه کسی که میکس کرده صلاح دونسته صدا را تیون کنه تو عادت هم رو صدای شادمهر افکت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من تنظیمش خوبه و میلاد هاشمی متخصص این تیپ فضاها و تنظیماس
ملودی هم به خصوص قسمت ترجیع بند خیلی قشنگ و گیراست
مشکل اینجاست که این جور آهنگها با سلیقه همه جور نیست
یادش بخیر یه زمانی شادمهر «ماندگار» میخوند...
من که ناامید شدم از شادمهر که خودش تمام کارو رو انجام بده، فعلا با صداش حال میکنیم (sm51)
بنظروم بیشتر وقتشو صرف خامواده و تور میکنه دیگه وقتی براش برای کار درست کردن نمیمونه
پیمان جام منم میگم که این تیون افراطی برای بیست سال پیشه اونوقت یه امتیاز محسوب میشد حتی یکی مثل اصفهانی که انقدر صدای قوی داشت هم تو آلبوم برکت به صورت افراطی این کارو میکرد و حال میکردیم باهاش ولی خیلی وقته منسوخه و به نظرم نشون میده چقدر بی اهمیت کار کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیمش مشکلی نداره وقتی ملودیش این باشه تنظیم کننده چکار میتونه بکنه هر چند که سطح میلاد هاشمی هم همینه
روزی 50 تا مثل این آهنگا منتشر میشه اگه شادمهرو پیگیری میکنم برای شنیدن این آهنگا نیست
من که به ندرت کار پاپ اونم ایرانی گوش میدم چاوشی و شادمهر و پیگیری میکنم به امید شنیدن یه کار خوب چاوشی بعضی وقتا نا امیدم میکنه ولی هر از گاهی کار خوبم منتشر میکنه ولی شادمهر خیلی وقته حتی یه ترکش نبوده که بره تو پلی لیستم همش شده یه بار شنیدن و رفتن تو آرشیو
انگار واقعا دوران شادمهر تموم شده
ایراد کجا بود از تو بعیده این حرفانقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تنظیم روزانه 20 تاش تو مارکت میاد بیرون
همین اهنگ های این مدت رو برو چک کن
سامان سیف دورت بگردم چک کن
ببین با اینا چه فرقی داره
پس دیگه چاره ای جز عوض کردن خواننده برامون نمیمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی این جمله بده به نظر مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه عشق و علاقه به یه نفر و حسی که بهش داری پایان پذیره اگه واقعی باشه
مگه پیراهنه که کوچیک شد بندازیم دور و یکی دیگی بخریم
شادمهر هنوزم شادمهره و رو دستش تو مارکت ایران نیست
شادمهر اسطوره جریان سازه و واسه شخص من اصلا قابل قبول نیست این حرف
این که یه نفر تو زندگیش افت داشته باشه طبیعیه
پس به خاطر افت الانش تبر به ریشه نزن
همین الان اگه از موسیقی خداحافظی کنه تو هم سن و سالاش بجرات میگم کسی به گرد پاش هم نمیرسه با کارنامه ای که داره
با احترام به نظرت من اینطور فکر نمیکنم افکت را امروزه خیلی ها استفاده میکنن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودیش که عالی و دوست داشتنیه چشه مگه؟ من خودم بعضی از تنظیم هایی که میلاد هاشمی برای شادمهر انجام داده را اصلا خوشم نمیاد و به نظرم میشه به عنوان ضعیفترین موزیکها بین تمام آثار شادمهر از اونها یاد کرد مثل همیشگی،ادامه میدمت و چند تا ترک آلبوم تصویر ولی باید واقعیت را گفت.میلاد هاشمی کارای شاد و ریتمیک را خوب تنظیم میکنه و با همین آهنگها اسمش سر زبونا افتاد.حالا این وسط اگر ما از فضاهای شاد خوشمون نمیاد دلیل نمیشه که کار را زیر سوال ببریم همونطور که گفتم خیلی ها اینجور آهنگا را دوست ندارن و اون را سبک تلقی میکنند.تو آهنگای ریتمیک و شاد پاپ دست تنظیم کننده خیلی باز نیست که بخواد تکنیک یا هنر خاصی به خرج بده.
به نظر من تا موقعی که شادمهر کماکان بخواد ساخت آهنگاشُ به دیگران بسپره باز هم باید انتظار همین سبک پاپ بازاری و کلیشه ای را ازش بکشیم و توقع سبکهای دیگه یا فضاهای جدید و خلاقیتهای عجیب و غریب مثل قبل را نمیشه دیگه ازش داشت.
گوش کردم خب حرف من اینه فربد من میگم تو آهنگهای این ریتمی نباید انتظار چیز خارق العاده و نو آورانه ای را داشته باشیم همین که آهنگسازی و تنظیمش قشنگ باشه و به دل شنونده بشینه کافیهنقل قول:
تو که منو میشناسی میدونی چقدر به قدرت و مهارت تنظیم های شادمهر اعتقاد دارم اما باور کن اگر خودش هم به جای میلاد هاشمی تنظیم میکرد خیلی برای یه آهنگ شاد این مدلی فرقی نمیکرد نهایتا توش دو تا ساز ویلن یا بوزوکی اضافه میشد (sm120)
ولش کن اینم یه آهنگ یه هفته ای بودنقل قول:
یه پیام فرستادم برات ببین بدون کلام هاش پیدا میشه
منظور من اینه که اگه کس از این اهنگهای جدید شادمهر خوشش نمیاد میتونه یه خواننده دیگه انتخاب کنه و اهنگهای اونو گوش بده من خودم به جز اهنگسازی شادمهر صداشم دوست دارم و اگه خودش بسازه که چه بهتر و اگه نسازه هم از صداش استفاده میکنمنقل قول:
دنیا داغون شد باز حواسم به تو بود (sm50)
آهنگ ماندگاری که نبود (sm35)
ولی اینقدرا که میگن بد هم نبود (sm98)
از اهنگ های اخیرش بهتر بود (sm51)
دوستای شادمهری عزیز سال نوتون مبارک (sm127)
شادمهریای گُل، نوروزتون پیروووز(sm176) امیدوارم برای همگی سالی پر از شادی و موفقیت و سلامتی باشه...
و همینطور امسال سالی باشه که شادمهر عزیز به اصل خودش برگرده و هر قدر هم کوچک و کوتاه، رد پایی در موزیک هاش از هنر خودش به جا بگذاره(sm127)
کسی حالم رو می فهمه چی می گم ک لبخند تو رو دیدم (sm81)