این شبکه ملودی خیلی چیز خوبیه فک کنم کارتی شده من که هیچ وقت نداشتم نمیدانم تو کدام مسیره (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
این شبکه ملودی خیلی چیز خوبیه فک کنم کارتی شده من که هیچ وقت نداشتم نمیدانم تو کدام مسیره (sm172)
امروز رشت بودم حالی به حولی شدم (sm74)
این قدر سُرمه به چشما شون می کِشن ، اذیّت نمی شن . . . (sm50)
الان ساسی میاد زودی پاک کنم (sm120)
بره توی چشم می سوزه . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی دخترا رو دید زدی . . . (sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اینترنت درست درمون داشته باشی بری کانال های سایت Vevo رو توی یوتیوب رو نگاه کنی خیلی بهتره . . . (sm50)
هم راه اوّل وقتی 4 جی بشه نا بود می کنه . . . (sm50)
اونا میان تو چش تقصیر من نیست.منم که کم طاقت (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خدا وندی [که نیست] صبر آرزو می کنم برات . . . (sm2)
دیوث...(sm120)
(sm59)
(sm50)
هی روزگار ک.یری
(sm50)
زنگ آخر زنگ غیبت
وقت خوب سینما بود
(sm50)
دیوث برو خونتون دگه نیا(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm139)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر شب بخوانید
من انسانی هستم امیدوار
و خوش بین،
که هیچ کینه و بخلی
نسبت به هیچ کس ندارم
ترس و تشویق و تردید را
از خودم دور میسازم
و جای آن، امید و اعتماد به نفس
می نشانم
*شبتون خوش*
(sm50)
(sm50)
(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرق سگی دانلود شد (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش دمت گرم که دانلود کردی حتما آپلود کن برای ما بزار . از کجا گیر آوردی ؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینجا دانلودش کردم اگه نتونستی دانلود کنی امشب یا فردا آپلودش میکنم
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامد فرد (sm54)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارت درسته برا شهرزاد (sm19)
(sm50)
فدات هادی جان (sm127)(sm10)نقل قول:
(sm50)
Seni Sevmedeģim Yalan (sm50)
می دونم وقتی دامنا میوفتن زنده گی سخت نیست آدما بی عرضن . . . (sm50)
یه جوری تمام جهانم سیاهه
که شاید جز این رنگ ، چیزی نمونده ... (sm50)
غزل گفته از تو ،
ولی منزوی نیست ... (sm74)
یکی از زیباترین توصیف هایی که تا حالا تو یه ترانه شنیدم ...
نترسیدم اما سرم اومد آخر
تو دیدار اول ، تورو جا گذاشتم
مثل یوسفی که زلیخا نداره
خودم رو تو قصر تو ، تنها گذاشتم ... (sm50)
(sm132)
خاموش گریه میکنی بر سینه ی دیوار(sm170)
با بغض روشن میکنی سیگار با سیگار(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm127)(sm127)(sm127)نقل قول: