منم هستم! هنوز نسلمون منقرض نشده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم هستم! هنوز نسلمون منقرض نشده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یووه نود به گای رفت(sm2)(sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اندازه های دقیق اتفاقی نیست[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ماه در برابر خورشید عددی نیست چطور خورشید گرفتگی میشه ؟؟(sm50)
زاویه خیلی خاصی میخواد !!اون زاویه اتفاقی نیست ، این یه موردشه
نقضش کن !!!
همینطور لایه اوزن که تو قران اومده
دلیل محکم اگه وجود داشت که این همه ادم مسلمون نبودن یا حتی مسیحی.بهانست واسه دلزدگیاشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
از پی رد و قبول عامه خود رو خر مسازنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زان که نبود کار عامی جز خری یا خرخری
گاو رو باور کنن اندر خدایی عامیان
نوح رو باور ندارند از پی پیغمبری
چه خوب.تو سن توام خیلی کم شده.اره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اینا به من چه؟؟نقل قول:
هست یا نیست اونم باز به من مربوط نیست...
من بهش اعتقادی ندارم (sm50)
نه دیگه یا قبول داری یا نداری قبول داری که هیچی قبول نداری باید نقض کنی ، وگرنه بدون دلیل قبولش نداری !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]