سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله ؟ (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله ؟ (sm74)
باع
هنوز کو تا 4(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیمز کبیر(sm185)
الان ی و تیوب برا من ***** نیس (sm120)
ببین صدای سلطان خراطها ها چه معجزاتی نمیکنه (sm4)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امان از دست شما بچه های باران . اخه شما چرا اینقد با این خراطها دشمنید حالا یه اشتباهی کرد اهنگ تیغ رو خوند ولش کنید بابا گناه داره . با این کاراتون دارید من از خراطها زده میکنید (sm2)
(sm2)
بیا همین الان بجا اینکه با گوش دادن به اون آهنگ شاهکار یاد خودکشی بیوفتی برو پشماتو بزن و توبه کن و درس عبرتی شو برای دگران
آناتما فقط آلترناتیو 4 و بس...
اهنگ بیوفا-همخونه- کی اومده بجای من-نگران-قانون احساس-مسافرم کاور کرد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]