خب ما دلايلمون و اثبات کرديم واسش سند و مدرک داريم واسش استدلال های منطقی داريمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب ما دلايلمون و اثبات کرديم واسش سند و مدرک داريم واسش استدلال های منطقی داريمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
عزیزم اثبات شده ست !!
تو فقط بگو یه دلیل بیار ، من برات دلیل میارم اگه نقضش کنی ، قبول میکنم حق به جانبیم(sm10)
خب اون به خودتون مربوطه چرا اصرار دارین به ما هم تحمیلش کنین؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر چه باور داشتنی که بخواد با دلیل و مدک باشه با دلیل و مدرکم از بین میره
ما هم در پستوی ذهن خودمون دلایل محکم داریم! باور داریم
اوکی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم خدا وجود نداره تو نقضش کن
من اصلا معتقد به نظریه داروینم اگر میتوین نقضش کن (sm14)
پس حق به جانب نیستیم !!نقل قول:
دلایل ما اگه میخواست از بین بره قرن قبل ها از بین میرفت ، ولی چون اثبات شدست هنوزه که هنوزه کسی نتوسنه نقضش کنه !!!
دلایل محکومتون همون نیچه و شاهین یغماست دیگه اره ؟
من گفتم اونا دلیله؟؟ (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هیچ وقت دنبال دلیل نبودیم...شما هستین که مدام واسه همه چی دلیل میخواین
مشکل بشر اینه همیشه اشتباهاتشُ تکرار میکنه! (sm50)
چه ما و شمايی شد (sm120)
عزیزم ، دلایلتو بگو که خدا وجود نداره تا من نقض کنم !نقل قول:
مثل این میمونه بگی بچه ها یه معادله دارم تو فکرم حلش کنید (sm2)
شما دلیل ندارین برا همینه طرز افکارتون این شکلیه
یه نقد نوشتیم کافی بود جای اسم ما فقط بزنن مثلا قاسمعلی برازجانی ، همه جا شیر میکردن (sm2)