کمی مرا نگاه کن کمی مرا نگاه کن
که پر نیاز عطر تو
چه عاشقان می تکم
دوباره اشتباه کن دوباره اشتباه کن
که اتفاق عاشقی
گناه نیست شاپرکم
در تو تمام می شود کلام آزادی من
چه عاشقانه می شود رویای پروانه شدن ...
(sm50)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
کمی مرا نگاه کن کمی مرا نگاه کن
که پر نیاز عطر تو
چه عاشقان می تکم
دوباره اشتباه کن دوباره اشتباه کن
که اتفاق عاشقی
گناه نیست شاپرکم
در تو تمام می شود کلام آزادی من
چه عاشقانه می شود رویای پروانه شدن ...
(sm50)(sm50)
شات د فاک آف (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ليلا دوباره قسمت ابن السلام شد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق بزرگم اه چه اسان حرام شد (sm81)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول دلــم فراق تو را سرسری گرفت
و آن زخم كوچک دلم آخر جذام شد
؟؟
(sm50)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از تو باز عاشقي و باز ..... اه نه!
اين داستان به نام تو اينجا تمام شد !(sm50)
(sm74)نقل قول:
سینما پارادیزو رو دیدی ؟
(sm74)نقل قول:
نه والا... تو ارشويم هست فكر كنم ... ببينمش؟؟(sm50)
ها ببین خوشمان آمد (sm50)نقل قول:
وقتی دیدی اون فیلمی که دقیقه 61 تو سینما دارن پخش می کنن رو اگه شناختی بهم بگو(همون که سازو آوازو رقص داره)(sm120)
در اولين فرصت (sm50)نقل قول:
الي راستي اون فيلم كه نوستالژيك بود برات اسشمو پيدا كردي؟؟ (sm55)