یکم حالت زاری و تضرع(!!!)ـت کم بود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یکم حالت زاری و تضرع(!!!)ـت کم بود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیرجه زدن بلد نیستی پس (sm120)نقل قول:
لطفا دیگه فیلم نبین... خانم منشی هم به نوشیدنی دعوت کردی آخرش این شد دیگه (sm2)نقل قول:
(sm2)قراره تو حقه بزنی نه اون که....نقل قول:
تو مشکلت اعتماد به نفسته.....(sm50)
باو من به یه خانم منشی رفتم گفتم بیا دوست شو یهو گفت : بفرمایید بیرون . تازه 30 تومن هم واسش کادو خریدم کادو رو گرفت پش*م چیزشم بهم نداد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شما قضیه رو تعریف کن همه خوابن پاکش می کنیم (sm59)
اسمش رو بگم ؟ (sm50) من عاضاده می خوااااااااام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کلاس 3واحدی براش بذار اینطوری یادش نمیمونه اعدادش زیاد شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا بهش گفتم بیا بریم کافی شاپ نیومد پدر سگ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسفنج و اینا؟ عب نداره دیگه قانع باش (sm70)نقل قول:
اگه رو کار گرفتنم چیکار کنم ؟ (sm74)(sm2)نقل قول: