بانو الکسیس همراه آقای مشایخی وارد ایران شدند ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بانو الکسیس همراه آقای مشایخی وارد ایران شدند ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول چون تو خیلی دیوثی از تو میپرسم ، راس میگن با سینه ور بری بزرگ میشه ؟ (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) !!!! سجاد باور می کنی من تا حالا دوست دختر نداشتم
سجاد کیس خوب میخوام داری چیزی تو دم دست الان ..
بلوند باشه بهتره ..
یه کمم شیکم واسه دختر خوبه ..
(sm2)(sm2)
اینا دیالوگای یکی از ده فیلم برتر تاریخه ..
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی را دوس میدارم ..
موهایش را شرابی می زند ..
(sm74)
(sm2)سجاد تو که تو دستو بالت هست یکی جور کن دیگه
البته مکان نده که حامله میکنه میوفته گردنت (sm2)
نقل قول:
(sm2)به زن مردم چشم داری عوضی..خجالت نمیکشی(sm2)
نه حامله نمیکنم ..
لامصب جواب سلامم را نمی دهد کینگ جان ..
چشم چیه ..
آخه سیروان جان چرا شما باید از انریکه کپی بزنی وقتی صدای خامشو داری !!!! (sm2)
آی موزن دیدی آلبوم را ندادی و الی را موتور زیر گرفت ..
الان الی دارد دم در جهنم پشت میکند تا گناهانش بخشیده تا بتواند آلبوم را گوش دهد !!!!
(sm74)
و از همان حرف های ساده بزن
مثلا بگو چه روز بدی
چه غذای بی نمکی
و هوا چه گرفتس
(sm50)
کلاف بی سرم با همسرم خوابید و شب سر شد
زنم زایید اما بچمون از ترس دخنر شد(sm9)
دلم می خواست بارون باشم اما تو بیابونانقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیابون باشم اما زیر پای درب و داغونا
(sm81)
سر بی سقف شاید ، بی کلاه اما محالاته (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــستی ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووو
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
خوروسخون پاشم و تا بوق سگ مستی کنم شایدنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فکری هم به حال نحسی هستی کنم، شاید
(sm50)
ننم میگفت خان جان . بچه خان باید پسر باشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حریف دست کم ده قلچماق نره خر باشد
بهش گفتم ننه یابوی گاری که نزاییده
ولش کن تا همینجا گوشه ی ابروش ساییده (sm50)(sm50)
اون تخمرغای لای نونت
آخر نرف نیش جونت (sm81)(sm81)
زنه از ترس آل افتاده توی چلّه ی کرسینقل قول:
چشات کوره، چرا احوالشو از من نمی پرسی؟
(sm50)
حرف بزنی بلاک میشی (sm2)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من امشب بعد ده سال ریده شد به اعصابمو جلو محسن وایسادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه هر آلبومی باید دو سه تا کار بده ، همون یگانه که این همه مسخرش میکنیم ، اینجوری باج نمیده که چاوشی میده
بعدشم این کارش هم تبلیغ خشونت و آدم کشیه ، مراجعه شود به اون مصرعی که میگه همه از تیغ ذوالفقار میگذرن (sm25) و هم از شبکه ی جبهه پایداری و سایت خوایه مال ترین خواننده ایران ریلیز شده (sm25)
(sm2)
این بار توی دهان هیچ کس نزن، وعده ی توخالی نده، نفت را بر سر سفره ها نیار، نان مان را بر سر سفره هایمان باقی بگذار... (sm9)
وقتی مگه برا سه سال بیش بوده ربطی به این آلبومو مجوزش نباید داشته باشه
این همه بدبختی تو ایران هست ساکت میمونه ، بعد مبارزه با ظلمش رو با فلسطین میخواد نشون بده
خفه شین به شما مربوط نیست حال نمیکنید گوش ندید
(sm2)
دلیلش اینه که این ملت همش عین گوسپند اغا بالاسر میخوان محسن هر چی بگه میگن همون درسته عقل تعطیل !نقل قول:
اینا همه به هم ربط داره ، اون آهنگ زندگی و تحصیلات هم من میگفتم که همه چرت میگن که برا مجوز خونده تا اینکه یه روز با گوش خودم مستقیما شنیدم (sm25)نقل قول:
اینم عین همون بود قضیش ، مطمئنا اجازه انتشارشو داده ، چون اونی که واسه آلبومه یه کار واسه امام زمانه نه امام علی . تنها کاری که میتونه بکنه اینه که کار رو از سایت رسمی خودش پخش نکنه تا نشون بده که برای چی منتشرش کردن
با این کارش مشکل ندارم منتها برای دل خودش بده مثلا اهنگ فلسطین و امام رضا قشنگ شدننقل قول:
یا مثلا نخلای بی سر قشنگه
ولی اکثر کارای مذهبی مزخرف در اومدن چون سفارشی هستن نه دلی (sm3)
(sm1)دلم تنگ شده وسه این آلبومنقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)
- (sm2)دهنت