اقا من امشب با انگشت سبابه خودکشی میکنم بجان خودم ، محسن چی زده با این لحن خونده فلان فلان شده
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا من امشب با انگشت سبابه خودکشی میکنم بجان خودم ، محسن چی زده با این لحن خونده فلان فلان شده
نظر ممر در مقایسه ی فرهاد و چاوشی ، پشم های جیمز کامرون رو ریخت ...
گفتم ورمی شوم ورمی درون تو (sm155)
حرف نداره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته فقط همین یه کار ...
خيلي عاليهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدجوري چسبيد اين اهنگش
دستت مبارک است که چک میزند به گوش
لامصب (sm81)(sm81)
جهان داره آلبوم چاووشی رو گوش میده الان(sm51)
بعد یه کس میخ مصاحبه کرده گفته پراید شده ۳۲ کمترم باید بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۴۰ سال مملکتو با اخبار جعلی اداره کردن ولی تاریخ انقضاش تموم شد
فقط موسیقی و لحن خوندن یکی دوتا از کارا از نظر من خوب نیست ...
شعر های آلبوم علاوه بر اینکه حرف ندارن ، بی نظیر ه تشریف دارن ...
تا کاسه ای شراب شوم تا بنوشی یَم
اینجاش واسه دو ببره خونده !
(sm50)
محسن مواد که میزنه ارشاد مرشاد حالیش نیست دهن همرو سرویس میکنه !
#ما خودمون انتخاب کردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیب نداره. اگه تموم می شه بذار ما قربانی شیم جهندم
در میزنی که وارد تنهایی ام شوی اوففف !
اولین مقصر تویی(sm70)نقل قول:
آلبوم یه جا دیگس واقعا قابل انتظار این همه کوبیدن(sm50)
(sm50)همه چی تقصیر ما دهه شصتیهاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن بد جوری تو کف گلشیفته بوده که اینو خونده واسش (sm25)
همه تاوان پس میدیم و به فاک میریم ولی سوال اینهنقل قول:
ایا حقمونه یا حقمون نیست؟
قطعا حقمونه
بابا دوران مموتی حرومزاده دلار از ۱ رسید به ۳۲۰۰.تو بدترین تحریما
بعد تو دوران اخوند روباه دلار تو کمتر ۱ هفته از ۵ رسید به ۱۲ هیشکی به تخمش نبود هر اعتراضیم شد تو هر صنفی،فقط به فکره خودشون بودن نه به فکره مردم
بابا یارو اینقدر وضعش بده که چندساله گوشت نخورده فقط میتونسته بعضی وقتا مرغ بخره اونم ۱۰۰ وعدش بکنه بخوره اخه الان میتونه مرغ کیلو ۱۲ بخره؟
نسل سوخته (sm74)
(sm120)
(sm1) داوووووووووووووووودنقل قول:
نوشته اصلی توسط soltan021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو هزاران میلیارد اختلاس کرده ۱۵ سال واسش بریدن اونم بعده چندماه میره تو و درمیاد بعد یه بنده خدا توییت کرده امام رضا اب انگور و چیپس و ماست دوست داشته ۱۰ سال واسش بریدن
این دیکتاتوری اسلامی خیلی افسار گسیخته و وقیح شده شوروی هم اخرای کارش اینطوری بود
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط soltan021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم ترک هم قفس جایگزین هم وطن شده
(sm1)الیییییییییییییینقل قول:
چطوری برادر (sm10)
مودراتور (sm70)
تو هم اینجایی مهندس (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش این برا مسلخه ربطی به آلبوم ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب شعري داره بزرگ و نادانيم (sm54)
انتظار نداشتم اين شعرا رو بخونه
من فك ميكردم البوم بيشتر عاشقانه باشه
دلم برات تنگ شده سالارنقل قول:
نسخه موبایل سایت خیلی تخیلیه. یا شایدم من دیگه بلد نیستم (sm27)
تو یه فیلمی دیدم نازیا وقتی مجبور بودن از یه شهر عقب نشینی کنن برداشتن شهرو ترکوندن که سالم دست کس دیگه ای نیوفته
اینام همونطورن میدونن رفتنین ولی تا لحظه اخر باید پول بدزدن و مملکتو بگان
ایرانی که نیستن همشون یه مشت تخم عراقی و فلسطینین
پاسارگادو که میخوان خراب کنن
دور تا دور تخت جمشیدو که چندهکتار امامزاده میخوان بزنن
این پلای اصفهانو که هر روز دارن سوراخ کاری میکنن و میگان
و.....
ممنون ی جا کامنت گذاشته بودن گفتم شاید مربوط ب آلبوم هسنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل منم هم. یادش بخیر (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام کی ریپ سی دی میذارید؟ نسخه دیجیتالی فرکانس خوبی نداره
البوم vip همی الان رسید دمشون خوب پخش کردن
یارو پیکه میگه من دهنم سرویس شده صب اینارو از فرودگاه گرفتم دارم پخش میکنم چیه اینا (sm2)
دو تا خجول، دو دیوانه... (sm50)
نقل قول:
(sm19)خوب خوشی موتور و سگتو هنوز داری ؟(sm2)این دو تا رو ازت خاطره دارم
(sm74)(sm50)(sm81)(sm81) ما پماد نمی زنیم زخمامونو می ذاریم خودش خوب بشه (sm74)نقل قول: