آلبوم های flac کاور دارن اما wave کاور نداری من با جت ایدئولوژی پخش میکنم. حتی این فرمت قابل ویرایش نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم های flac کاور دارن اما wave کاور نداری من با جت ایدئولوژی پخش میکنم. حتی این فرمت قابل ویرایش نیست
با جت ایدیو پخش میکنم
(sm70)به صابش بگو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکنم رو wav بشه تگ زد
منم همین میگم نمیشه تگ زد
من چون با کاور میخوام مجبورم flac دانلود کنم
همون فلک بگیر تفاوتی تو کیفیت نداره..یکیس.فقط فلک فشرده تره.اینطو که اساتید میکنن
فرق m4a با flac چیه؟
میدونم نمیدونم چطو بگم.ز امیر بپرس.استاده (sm51).خب بای بازم بیا.بچه ها منتظرن(sm51)
امیر کیه؟ هر کی هست جواب بده
نسخه flac : این نسخه بهترین کیفیت و بالاترین بیت ریت ممکن رو داره.و در کل اصلا ریپ نشده.این نسخه معمولا حجم بسیار بالایی دارن.کلا اگه هدفون با اسپیکر درست و حسابی نداشته باشید زیاد تفاوت رو احساس نخواهید کرد.به قولی این نسخه بدون حتی یک بیت حذف شدن منتشر میشنقل قول:
نوشته اصلی توسط asd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا فلک بهترین به حساب میاد
دست خستمو یکی بگیره(sm50)
با همه مستی و آشفتگیم برای تو یک میخونه میشم(sm50)
تو را سکوت میکنم مرا صدا که میزنی ... (sm25)
وقتی رفتم..(sm50)
اگه از شب
از شکستن
اگه از سکوت
از تنها نشستن نمیگم نه این که نیست
(sm50)
ساقه منم شکسته (sm50)
تا رسیدم به تو افسوس به تباهی رسیدم(sm50)
ای درد تو هم درمون در بستر بیماری (sm50)
تو بر زخم درونم مرحمی
بودن اینجا که منم مرگ بی چونو چراست(sm50)
عسل چشم چه بر دل میشینه نگاهت(sm81)
ببین جدایی چه به روزش آورد(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگه چقد.سیگار شال(sm50)
Oh Death, come near me(sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق(sm50)
Oh death, come near me, save me (sm50)
- (sm50)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ معلوم هست کجائی ؟ (sm98) سرکاریه دیگه نه ؟! ....(sm39) به خانواده گفتم خب منتظرن بعضی از فیلمارو ببینن (sm70)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبرستون
سرکاریه!!!!!!!!!!!!(sm98)
اشتباه کردی هنوز نگرفته. قول دادی
گفتم که صبر کن طول میکشه هم باید وقتشو داشته باشم هم...........
شرمنده به خدا
ولی میرسونم بهت زمانشو نمیتونم بگم کی
خب مگه نمیگی تا آخر هفته صبر کن فک کن داری بازی رایت میکنی دیگه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخر هفته که تموم شد فردا پنج شنبس اگه خدا بخادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل بازی که نیست ببم جان بازیا همه زیر دستم یا تو هارده
ولی اونا............................
خخخخخخخخخخخخ
اونا چی؟ اونا تو آرشیوه ؟ به خاطر این معطلی باید رنگارنگ هم بزنی برام (sm51)نقل قول:
go night (sm2)نقل قول:
تو منو سکته ندی نمیشه ای بی رحم (sm81)(sm74)نقل قول:
چی گکفتم مگه
همین که منو میزاری تو خماری خودش کلیه ! (sm50)(sm81)نقل قول:
چه خماری اخهههههههههههه
تو که نمیدونی وضع منو
الکی از خودت پیش داوری نکن درست نیست
باشه ولی یه لحظه بیا تلگرام کار خصوصی دارم باهات (sm2)نقل قول:
تلگرامم کوشی نیستی چرانقل قول: