هستم تلگنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
بده تلگت رو
نمایش نسخه قابل چاپ
هستم تلگنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
بده تلگت رو
از کیون شانس آورده (sm70)اونروز رو میبینم یه ماه دیگه بیاد بگه دکمه غلط کردم کجاست میخام برگردم همون مخابرات (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضد سیستم ترین فیلمی که به عمرم دیدم (sm50)
Mustang 2015
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm80)
سلیس تر توضیح بده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشی غیبت داشتی نیومدی کارت بزنی و بری چرا (sm120)
(sm2)همونجا دختره بش گفته شبی بالای 500 مگ دانلود کنی میری تو لیست سیاه سرعتت محدود میشه(sm2)نقل قول:
دوسه روزی نبودم میلادی (sm59) کارتو دقیقا باید کجا بکشیم ؟ وسط چون هادی خوبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از حالت چشاش فهمیدن معتاد نت هستش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای خوبی به حساب میاد ، رسید هم باید بکنی تو دهنش (sm120)نقل قول: