(sm135)(sm30)(sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm135)(sm30)(sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من هرگز نگو دوستت دارم؛
گوشم از تکرار لفظ این نخ نماترین جمله تاریخ پر است.
چشمهایت به تنهایی
برای گفتن تمام آنچه در قلب توست، کافی ست.
در چشمهای تو فریادی ست،
آن هنگام که "دوستت دارم" را با بغضی بی اختیار
در برابرم معنا می کنی.
دوستت دارم را نگو؛
با سکوت معصومانهی نگاهت فریاد کن؛
چشم ها دروغ نمی گویند.
سلام عزيزم خوبي؟(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكي از دوستان امروز يه چيز جالبي گفت كه فكر كنم تمامي علماي اسلام رو به چالش ميكشه،
حجاجي كه اين وسط مصدوم شدن و بيمارستانن اگر طواف نسا بجا نيارن تا ساله ديگه كه برن مكه و نمازشو بخونن زنشون بهشون حرامه.
قضيه با محلل هم هم حل نميشه.
بايد دوباره برن مكه سال ديگه نماز نسا بخونند و تو اين يكسال زنشون حرامه بهشون.
بي صبرانه منتظر راه من درآوردي علما هستيم!!!
روايت داريم
حضرت هود اواخر عمرشون ديگه مَكِش اوليه رو نداشتن(sm2)
من به شنیده های خودم اعتماد نمیکنم چه برسه به گفته های اینها(sm2)نقل قول:
دوستان پيشاپيش زهرمار شدن خواب بعدازظهر رو خدمتتون تبريك ميگم!
از فردا از خواب بعدازظهر بيدار ميشيد ميبينيد شب شده
يك حال مزخرفي بهتون دست ميده اصن نيم ساعت طول ميكشه تا لود شين بفهمين:
چند شنبه س؟ شبه؟ صبحه؟ زنده اين؟ مرده اين؟
چسب زخم بهونه هست جانم هدف مقصود چیز دیگر است(sm2)نقل قول:
میبینی من چقدر باید شرمگین کارهای این هکر باشم(sm2)نقل قول:
عالی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کار ازت خواستیم ها هی امروز فردا کن(sm2) تا اخر این هفته وقت داری(sm142)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اميدوارم هميشه عالي باشي عزيزم(sm127)
بذار يكم ديگه هكرا هكت كنن ببينم چجور پسري هستي(sm30)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی گفتی (sm178)نقل قول:
تو خجالت نمیکشی به هم زبون خودت شک داری(sm25)نقل قول:
واقعا که شام که ماست مالی کردی اینم از این خدا به داد عروس دمادت برس چه مادرشوهربازی دربیاره این(sm2)
(sm172)(sm172)(sm172)(sm81)(sm81)(sm81)
مسعود مجردی اظهار کرد: باید این تریلیها اجساد خود را در سالن سردخانه تخلیه کنند تا امکان شناسایی اجساد فراهم شود. متاسفانه عمق فاجعه به حدی بوده که هنوز این شرایط مهیا نشده است.
او که ریاست اداره حج و زیارت خراسان رضوی را نیز برعهده دارد، گفت: خراسان رضوی با 100 زائر جان باخته و مفقودی، بیشترین آمار را در میان استانهای فاجعه دیده کشور داشته است، شهر نیشابور نیز بیشترین مفقودین و جانباختگان را در این استان داشته، از دو کاروان نیشابور، 50 نفر مفقود شده و جان باختهاند.
وی اضافه کرد: تا این لحظه 47 نفر از زائران خراسان رضوی جان باختهاند که شناسایی نیز شدهاند، اما تفحص همچنان ادامه دارد.
آره میبینم عرق شرم به پیشونیت نشسته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورت میشه منم پیش خودم به این فکر کردم؟ (sm2)نقل قول:
(sm74) از آشناهاتون کسی رفته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا ! ولی به هر حال خیلی شوکه شدم وقتی دیدم (sm25)نقل قول:
چه شد چه آمد که از مصیبت نه تو بخوانی نه من بخوانم ... (sm81)
عرق چیه جانم داره از من باران شرمساری میباره (sm2)نقل قول:
مردک مورد دار(sm102)نقل قول:
پیراهنی که آید از او بوی یوسفم
ترسم برادران غیورش قبا کنند ... (sm181)
آره خب بالاخره در و دیوار شهر شما بیش از هرجای دیگه سیاهپوش میشه (sm74)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن(sm74)
لیورپول (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر مردک جقلوق(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگیر اونور غرق شدیم (sm2)نقل قول:
ای نیست بر هستی بزن بر عیش سرمستی بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل بر دل مستی بزن دستی بزن دستی بزن ...یا حضرت مولانا مددی (sm146) (sm181)
(sm74)(sm50)نقل قول:
(sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خراب میکنه(sm50)نقل قول:
حسین آلبوم رحیم عدنانی رو گرفتی ؟
بــــــــــــــدجوری (sm50)نقل قول:
حالا ملت مدام میگن افتاده به نوحه خونی روضه خونی... من برعکس همین سبکشُ میپسندم... دارم لذت میبرم از صداش (sm74)(sm127)(sm50)
موسیقی یعنی این (sm88) (sm181)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ی بار به حرفت گوش دادم رفتم اون حمید رضا نوربخش بود چی بود.. اونو گرفتم دیگه فهمیدم سلیقت به سلیقه من نزدیک نیست(sm2)نقل قول:
دمش گرم داره برمیگرده به زمان آلبوم یه شاخه نیلوفر اینجوری بخونه من بیشتر باهاش حال میکنمنقل قول:
حمیدرضا نوربخش خودش استاد آواز تشریف دارهنقل قول:
این رحیم عدنانی هم از شاگردای شجریان بزرگ بوده
آهنگساز این آلبومش هم مجید درخشانی ایست
ی سریا هستن که طرف هرکاری کنه اینا ژست روشن فکری میان(sm2)نقل قول:
درست که انچنان تنظیم درست حسابی نداره اما در کل اهنگش حال ادم عوض میکنه.. همین عالیه(sm50)
دقیقا منم همینطور (sm46)نقل قول: