از قبلـــــــــــــی بهــــــتــــــــــــــــ رررررررررررر بوود
تااامااامــــــــــــــــ ـــ (sm54)(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
از قبلـــــــــــــی بهــــــتــــــــــــــــ رررررررررررر بوود
تااامااامــــــــــــــــ ـــ (sm54)(sm178)
کسی نگفت بد بود اتفاقا خیلی هم خوب بود فقط در سطح شادمهر نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Omid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عید همه شادمهریای گل مبارک...انشالله سال خوبی واسه همه باشه...و ی سال درخشان واسه شادمهر
اینطور ک معلومه شادمهر دیگه با آونگ قطع همکاری کرده
وقتی که دنیارو
تنها با من می خوای
(sm50)
دوتا آلبوم آخر و تک اهنگها همش گیتار گیتار
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اشتباه متوجه شدم منظورت رو شرمنده (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبزک اسبق (sm70)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Omid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم تنگته رفیق (sm54)
سال نو همه دوستان مبارک
امیدوارم سال خوبی رو در پیش داشته باشین
پر از موفقیت دلخوشی و سلامتی برای خودتون و خانواده محترمتون
(sm127)(sm127)(sm127)
بسیار عالی
شادمهر (sm127)
قربونت داداش گلم (sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بااااووووررر نمی کنم ولـــــــــــــــــی (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لذت ببرید
.اینجور ک من برداشت کردم آهنگ بعدی با تیم سینا پارسیانه
سلام(sm10)
زیبایی و کیفیت بسیار بالای آهنگ وقتی که بد میشم انقدر خوبه که ارزشش با یک آلبوم برابری میکنه
امیدوارم استاد بیشتر از این مدل سبک آهنگ ها بسازه (sm127)
کنسرت شادمهر توی استانبول رو رفتم.کلا داشت لب میزد.. خداروشکر تا الان سوتی ای نداده که رسانه ای بشه..وگرنه کل آبروی موسیقیاییش میره به باد.. نمیدونم چرا باید همچین کنه...توان لایو خوندن نداری نذار کنسرت
پارسال هم کنسرت تفلیسش رفتم داشت لب میزد فقط
آهنگ وقتی که بد میشم رو هم دوست داشتم.. آهنگ شاخی نبود
ولی حس خوبی داشت
خب دوست نداری نرونقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خُب کنسرتاشُ نرید
آهنگاشُ گوش ندید
ویدیو هاشُ نبینید (sm142)
چ اصراریه اگه می گید خواننده ی خوبی نیست ؟(sm54)(sm25)
اخرین شاهکاری که از شادمهر منتشر شد چیه بچه ها نظراتون بگید
نظرات باهم فرق داره...شاهکار واسه هرکی ی معیاری داره یکی واسش تقدیر شاهکاره یکی روز سرد...ولی از نظر خود من آخرین شاهکارش انتخاب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین ترک خوبی که ازش شنیدم زود تموم میشه بودنقل قول:
مرسی مسعود جان منم با تو هم نظر هستم اخرین شاهکار شادمهر انتخاب هستش که حس زیادی ازش گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زود تموم میشه هم ترک خوبی بود (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گمت کردم.
تا مدت ها قفل بودم روش
وقتی حواست نیست تنطیمم نداشت تازه
کار جدید با پارسیان و امین
دوباره...
به زودی
اینستاگرام پارسیان
این اهنگ برای قبل هستش و همینطوریش شاهکاره اگه تنظیم هم داشت که دیگه داعون میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی فاجعه جدید تو راههنقل قول:
نوشته اصلی توسط mosipush [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سالته عمو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون میگی آخرین، منم میگم «انتخاب». این آهنگ حتی قابلیت بدون کلام بودن هم داشت. فوقالعاده است...نقل قول:
بابا هنوز عرق آهنگ جدید خشک نشده دارید دنبال آهنگ بعدی میگردید؟!(sm2)
اونوقت ما میگیم آهنگای جدید یبار مصرفه میگید نه! :/
شادمهر سالی یه آهنگ میداد میرفتیم تا سال بعد لذت میبردیم ازش! اما حالا...
به دوماه نکشید!
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگهای جدیدی که منتشر میشه تاریخ انقضا خیلی کمی دارن مثلا یه هفته یا دوهفته
ولی بین این اهنگها هستن ترک هایی که ۵ یا ۶ ماه هم انقضا دارن ولی تعدادشون خیلی کمه
الان مدتی هست که اهنگی نیومده که یکسال انقصا داشته باشه
مشکل چیه پس
یا این اهنگهایی که پخش میشه این روزا دو هفته بعد قوی ترش پخش میشه
که دیگه قبلی رو گوش نمیکنیم یا موسیقی ما تموم شده
که من با دومی موافقم چون از این اهنگها حسی نمیگیرم
ما نرفتیم دنبال عوامل خبر دادن (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگُ دو روز گووش بدم فقط ینی ؟ (sm81)
تو که تا دو قدمیش رفته بودی یه داد میزدی حرف دلتو میگفتی بدون واسطه میشنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای غم انگیز ترین خوشحاااالــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــی ........(sm74)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای خدا چه موزیکی این (sm74)