مو رو سیاوش حساسوم کا (sm51) رعایت کن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مو رو سیاوش حساسوم کا (sm51) رعایت کن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در شهر خالی از مرد
با خاطری پر از درد
شبرو شب است و شبگرد
دیگر چه میتوان گفت
یه بیانیه هم واسه حساسیتت رو سیاوش بنویس (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون دوست دشمنی کرد دیگر چه می توان گفت
با یار ناجوانمرد دیگر چه می توان گفت
با محرمان غمناک باهمرهان ناشاد
با همدمان دم سرد دیگر چه می توان گفت
(sm50)
پُست تاپیک نوستالژی ( دهه ی شصت مفلوک ترین انسانهای تاریخ بشریت ) چرا پاک شد (sm98) واسه ما خار داره (sm27)
من پوست هم نیستم چه برسه به اینکه مغز داشته باشم
(sm128)
حساسیتی نیست ولی اگه توهین بشه بهش ناراحت میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش تو این فروم مظلومه متاسفانه
از هر خواننده ای تو این فروم دفاع میشه ولی وقتی یکی میاد از سیاوش دفاع میکنه ( البته قبول دارم کمی تند و با تعصب الکی ) ناگهان جواب داده میشه ( اصلا حرفی نیست و قبول دارم باید تذکر داده بشه به طرف و ...)
الان به نظرت گفتم الهام میگیره توهین کردم ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو همون تاپیک تازه میخوام ویدیوهاشو ارجینال بزنم (sm2)
یکم زیاده روی کردینقل قول:
من اهل ویدئو اورجینال و آرشیو و این چیزا نبوده ، نیستم و نخواهم بود (sm120) البته دمت گرم که زحمت میکشی(sm10) مهستی رو گیر بیار تا نرفتم تو پارک بخوابم (sm2)
چشم شرمنده م کا که زیاده روی رفتم ببخشید کا (sm59)نقل قول: