نگاه این عملی چطور سرشو انداخته پایین (sm30) مزاحم خلوتت نمیشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نگاه این عملی چطور سرشو انداخته پایین (sm30) مزاحم خلوتت نمیشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی 72 دو ساعتا بهتا مهلت میدوم مهستی رو گیر بویاری کا (sm51) وگرنه میدومت سی جاسم اکسپرس حالت بگیره کا (sm51)میام براتا (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت عملی دیوش به عمل من چکار داری خودم حال ندارم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین 4تا بازی فینال رو میگم که نصف جیمز امتیاز نگرفته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر این یراحی کشش میده تا این بنیامین فرغون هم البومو زودتر میده بیرون(sm25)
استیل بازی مهمه واسه من (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا بازی اولو دیشب دیدم ! جیمز معلوم نیست فوروارده یا گارد (sm120)کوارتر چهار بازی امروز استیو کِر دو گارده کرد و گوئیدالا حال پادشاهتونو گرفت (sm120) جیمز نمتونست حتی مید رِنج بزنه (sm120) میکشید عقب و استِد بَک میزد و میرید (sm120) تنها راه دفاع جیمز همینه (sm120) من چرا نرفتم مربی بشم آخه نمیدونم به خدا (sm120) آیدین خلوک و سجاد پپه رفتن مدرک گرفتن و من مطابق معمول سنوات گذشته هیچ گوهی نشدم (sm2)
حسین شکیل اونیل آخرین تیمش کجا بوده ؟
جاسم اکسپرس خر کیه کا(sm51) اگه بود میزاروم برات کا(sm51)خیلی ترسیدوم کا (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس (sm30)(sm30)
بوستون 2011 (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک اوه اوه مانستر دانک (sm81)
ت
هر گاه که خواسته ایم دیگران را کنترل کنیم....بیشترین صدمه را به خود زده ایم....(sm50)