استاد (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوازنده و آهنگساز آسمانی و مافوق بشری ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخاطبی که حامد همایون رو پدیده کنه هیچ جوره تو کتش نمیره ! ولی همه مردم یه جور نیستن حتی یه نفر هم منظور آهنگ رو بگیره یعنی خواننده به هدفش رسیدهنقل قول:
پدر ویالون ایران (sm2) البته از نوع دوودیش (sm2)نقل قول:
اسم خطر رو شنیدم
نگید که این موجود عجیب برگشته
نگران باش حل نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشف ویالون ، رهبر اکستر فلارمونیک اوکراین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقطه های روی صورتت زیادتر شده روی تغذیه ات کار کن اینا نشونه ی کمبود آهنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب کـون قالبمه ای من این همه ادم حسابت کردم اسمتو گذاشتم اواتارم اینقدر هندونه گذاشتم زیربغلت به من میگی موجود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 2 رو بکنم تو ماتحتت؟
(sm2)(sm2)
واقعا چرا این اواتارش هی کثیفتر میشه مشکل از کائناته؟(sm2)نقل قول: