اولا سلام دوما چ ربطی داشت به اون موجود غریب عجیبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اولا سلام دوما چ ربطی داشت به اون موجود غریب عجیبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کردم صفحه لب تاپم کثیف شده (sm2)
لنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا سلام
دوما نمیدونستم این اقا اینقدر طرفدار دو اتیشه داره،
برو پسر تا هوادارام نیومدن کاریت کنن
احتمالا آواتارش زنده باشه و نفس بکشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز امشب حوس سوسیس کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق شدی از عشق من تب کردی
(sm2)(sm2)
شما رو صفحه تبلتت کثیفه ،وگرته من ک پاک پاک هستمنقل قول:
روز اولی که این پدیده شوم پیداش شد اواتارش تمیز بود ولی رفته رفته اواتارش هی نقطه دار شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربط داشت دیگه من الان فکر کردم مانیتور مشکل دار شده بعد که دقت کردم به این نتیجه رسیدم که مشکل از آواتار است و بس ، دارم واسه خودت میگم حیوونکی رو اذیت نکن کل صورتش رو نقطه ای کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفداران من تو این سایت کجان
بیان ک تنهایی درن به من توهین میکنند، بدوید
افرین خوشم اومد به سرورت سلام کردینقل قول:
کوفت و سلام(sm2)(sm2)
اخه مغز جلبکی من خودم خطرم طرفدار نیست
هواداراتو تک تک میکونم بوگو بیان(sm2)