(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم ربطی ندیدم اقای خواننده درجه 3 با ارفاقنقل قول:
تو چسم نداری چه برسه به هوادارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یالا بکش پایین همینجا تنبیهت کنم تا دیگه کسنمک بازی درنیاری در حضور من(sm2)
این نقطه های جلوی گرفتن نمیتونی ربط رو ببنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادبت شبیه اونه اما اسم مسخرت نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عکس از بعد از عمل یگانه بزار آخه این چیه گذاشتی ...
به فن هام بگو بیان اینجا بی ادب ریخته بدو داداش دمت گرمنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نقطه ها فکر کنم ویروسی چیزی باشه دارن مغزتو میخورننقل قول:
پوک شده(sm2)
مسخره خودتی فن دوگانه من خطرم کاری داری بنال وگرنه میدم دسته بچه های بالا(sm2)
فن کجا بوده الان خودتی و خودتنقل قول: