کسی عکس باکیفیت از همایون شجریان داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی عکس باکیفیت از همایون شجریان داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقه اصلا نداری (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
homayoun shajarian wallpaper hd
سلام خوشمرام همین که جوابمو دادی خودش کلی ارزش داره برام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan_13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگی کامران بی معرفته همون صب تشکر زدم اینم کامنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)
(sm19)
(sm10)
خیلی گلی داداش هادی عزیز
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که تنها ترکی که ازش دارمه.خودمم نمیدونم چرا.احتمالا بخاطره ملودیشه وگرنه خودت میدونی عبدولی گوش کن نیستم(sm2)
مشیشناسمت که تگ زدم این چه حرفیه میدونم صبح تشکر زدی دمت گرم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز صبح به یاد این بچه ها بودم گفتم از خودم یه شاخه گل بفرستم نه به خاطر خودشیرینی و تشکر و چرت و پرت نه خداوکیلی
فقط عشق کردم اینو بیام واسه بچه ها هر کی ام اگه تشکر زده شاخه گلی برام فرستاد معرفت خودشو ثابت کرد (sm10)
درست برعکس بعضیا که براشون اهمیت نداشت منم برام اهمیت نداره
(sm176)نقل قول:
خطر چرا هی میری بیرون و میای تو . بابا همینجا بمون بیرون خبری نیس(sm30)