(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم درسته ... هر انسان یا حیوان حتی مردشم هم حرمت داره ونباید با جسد حرمت شکنی شه من گفتم از تصاویر به نظر میاد نیت یارو خیر بوده یعنی میخاسته جسد سگه رو ببره یه جا خاک کنه ولی بلد نبوده چجوری این کارو کنه این جریان پیش اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش کجای کاری حیوون چیه یه سر بیا بهشت زهرا ببین جسد اونایی که چاقنو چجوری تو قبر جا میدن(sm50)
تو که مایه داری باوووو(sm59)نقل قول:
(sm59)خرما و شیرینی چه روزایی میدن بیایم(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مشکل برا شما هم هست
هر 3 ارسالی که میدم یه ارسالی حساب میشه(sm77) یعنی بعد 3 ارسال یه دونه به ارسالی هام اضافه میشه(sm74)
امیر مردک چه بلایی سر یوزرم اوردی(sm142)
چطوری پسر ؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مشکل تخمی برا تو هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر اینکه سه ماه اضاف خدمت خوردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت نکردم تاحالا عزیز دلم (sm59)نقل قول:
باز این دیوث کبیر پیدا شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من موشکل نداره فرت و فرت داره ارسالام زیاد میشه (sm2)
دفه آخرت باشهنقل قول:
یه لحظه حس ِ الی بودن کزدم (sm2)
الان میان میبرنت (sm2)نقل قول:
اره برا تو هم هست به ارسال هات نیگا کن دوتا ارسالی داد هنوز رو 64(sm3)باید میشد 65نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستمالت نیفته پسر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر 200 تا از من کم کن بده به این میتی کومان تا آروم بگیره (sm2)
(sm14)
باو این مهدی کسخل شده (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نیست باز نتش ریده شده (sm2)
(sm30)نقل قول:
16,767 درسته باید سه تا ارسال کنم که بشه 16,768 نمی بینی مگه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm50)
(sm77)
(sm2)
پس چرا برا من نمی دیدم الان درس شد برا من(sm77)نقل قول:
پلیس فتا داره ارسلاشو کم میکنه تا ببرنش دوباره خدمت (sm2)(sm2)
توی پاییز مجاور ،
وسطای ماه آذر
شد قرارمون که با هم
بزنیم به سیم آخر
(sm50)
نه درس نشده
(sm2)
(sm50)(sm25)
سخت نگیر داش مننقل قول:
یکی دوتا کم و زیاد چه فرقی داره (sm59)
برا من کلا قاطی داره درس نشون نمیده یه برا نشون میده یه بار نشون نمیده و عدد قبلی رو نشون میده(sm77)
به کاربر ساکت هم امتیاز بده(sm59)نقل قول:
کلاس کامپیوتر هم اضاف شده به لیست (sm120)
اینو کی بهش درس میده ؟(sm2)
چه ربطی داره به رفرش یعنی من الان ارسال کنم باید یه دونه اضافه بشه ولی نمیشه و عدد قبلی رو نشون میدهنقل قول:
100 تا هم واسه شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)
(sm50)
الان درست شد