این اسم کریس بایر میشه یه دردسری
نمایش نسخه قابل چاپ
این اسم کریس بایر میشه یه دردسری
من باز کردم که شعرا رو بخونم دیدم از من نداره (sm70)اومدم نت بچه ها گفتن فقط از تهرانیا داره عید رفتم تهران به هزار زحمت پیدا کردم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو اگه کاری نکرده چرا اصرار دارن اسمش باشه!(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد البوم متاسفم اورجینالش رو دیدی ؟
باز هموننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همرو گرفتم جز حریص (sm172)
این یکی دیگه هیچ حرف و حدیثی توش نیست بعید میدونم محسن خودش تو کار طراحی هم بوده اون وقت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی جی پک حریص خیلی عالی بود (sm50)
به جز متاسفم همه رو دارم البته کاور یه شاخه نیلوفرم پاره شد تو اثاث کشی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبلیغات....بستن دهن منتقدین (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکس مگ با امیر نبود؟(sm171)
حرومه (sm70)نقل قول:
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اگه کار اهاری باشه خداییش حرف نداشته دمش گرم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا بزرگترین برندم بیاد رو البوم باز یه سری هستن که بگن راضی کننده نبودنقل قول:
شاید اهاری تنظیم کننده نبوده و کلا موزیسین خوبی نبوده اما مشاور هنری و تئوریسین خوبی بوده بدون شک (sm70)نقل قول:
حتی تو اهنگایی که نقش مشورتی هم داشته به نظرم تاثیرش واضحه تو کل فضای البوم و کاور که دیگه گل سرسبدش (sm111)
اونا اهمیتی ندارن...مخاطب این حرکت گروهی دیگن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگرفتم ولی بسته بندی ارجینالش موجود بود اون زمان . فقط به یه عده رسیده بودنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نام های پوچ(sm25)نقل قول:
(sm120)
پسر عمم البومو داشت اومدم ازش بدزدم نشد (sm2)نقل قول:
کیونت بسوزه من از نزدیک لمسش کردم (sm120)
علی کریمی در محل تمرین تیم فوتبال پرسپولیس حاضر شد.(sm2)
گفته می شود او امروز با تیم تمرین خواهد کرد.
سرخپوشان پنجشنبه برابر استقلال خوزستان صفآرایی خواهند کرد.
نیمفصل بر میگرده (sm2)
بعید میدونم دیگه کاور هم کار خودش نباشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رادیو جوان با افتخار تقدیم می کند: آهنگ جدید و فوق العاده زیبای[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]به نام "محبت" را هم اکنونبرای اولین بار بطور انحصاریاز[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بشنوید، لذت ببرید و با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید.(sm2)
(sm2)
(sm2)
اولین بارهای انحصاری رادیو هم شده مث اولین بارهای اختصاصی غلومی (sm2)
(sm2)
(sm2)
دمو آهنگ گلاب را به صورت اختصاصی برای اولین بار از چاوشی دانلود بشنوید
.
.
.
این دمو را سایت ویکیصدا منتشر کرده است
(sm2)
با تشکر از مصطفی زمانی
برا تراک یوسف (sm50)
مضمون تابستان همون دریا بود (sm120)
دهنت(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)به احتمال زياد آلبوم قبل محرم منتشر ميشه
علي اسدزاده مدير شركت پاسارگاد خودش زنگ زد بهم باهام صحبت كرد (sm30)
بیایُ بخندی ... (sm50)
آقای دهقان عزیز آلبوم حامی کِی منتشر میشه؟(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهادر جان قضيه اقاي اكبر عبدي چيه؟
آلبوم رو شنیدند و دوست داشتند و نظرات خوبی هم دادند
(sm120)