دِ اشتبات همینجاس ! خیار رو میزارن تو فریزر سر بشه واسه دفعه ی بعد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دِ اشتبات همینجاس ! خیار رو میزارن تو فریزر سر بشه واسه دفعه ی بعد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اون که کنارت تورو بیشتر از من میخواد
اگه با همون راحتی اگه باهات راه میاد
اگه روزگار بد تورو ازم گرفته
اگه خاطرات خوبمون از خاطرم نرفته
خوشبختیت آرزومه حتی با من نباشی
حتی از خاطره هامون جداشی
از همون روزای اول میدوستم نمیمونی
میدونستم نمیتونی عشق از چشام بخونی
از همون روزای اول دل تو با دیگری بود
کاش همیشه پات بمونه اون که عشق بهتری بود
خوشبختیت آرزومه حتی با من نباشی
حتی از خاطره هامون جداشی
(sm50)(sm74)(sm81)
میشه تیکه یخ که ، تیکه یخ که بدرد نمیخوره ، باس گرم باشه ، نشنشیدی میگن طرف هاته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف هات خوبه ، خیارم هاتش خوبه لابد (sm2)
پس به قول خودت بعد هربار مصرف باید بخوره چون فریزر نزاره خراب میشه (sm2)نقل قول:
حالا بزار ببینیم این نویسنده ی سیندرلا چیکار میکنه ، بالاخره اونم یه کله ای داره یهو دیدی از همین خیار استفاده ی بهینه تری کرد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه انتشارش لحظه شماری می کنم (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مـــــــــهر (sm54) (sm2)
نقل قول:
امشب که خبری نیست ازش ، دیگه فکر نکنم امشب بزاره ، برو بخواب فردا شاید گذاشت (sm70)
شیخ کجایی ؟
بیا زانوم ماساژ بده خیلی درد میکنه
منو ببیننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو من مرد تنهای شبم تا صبح بیدارم (sm50)نقل قول:
آذر
فالمون هم ت-خ-م-ی-ه
عین خودمینقل قول:
خداییش مال من مو نمیزنه الان دو سه روزیه با یه دختره تو چت روم دوست شدم میگه خیلی دوست دارم حضوری ببینمت (sm2)نقل قول:
بزار واسه هفته دیگه ، این هفته بری کـــ.یر میشی (sm2)نقل قول:
جواب این کمر خسته و تنها رو چی بدم ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
مغمومِ جاودانه ام ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گلنار اقتدا کن (sm70)نقل قول:
(sm50)(sm134)(sm27)نقل قول:
آخه چقدر گلنار ؟؟؟ چشام دیگه سویی نداره برادر (sm2)نقل قول:
گلنار رو عوض کننقل قول:
دهنت سرویس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابون عروس خوبه تصویرسازی رو هم راحت میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه حق انتخاب با خودتهنقل قول:
ای کاش بعد توافق صابون آمریکایی بیارن ببینیم اونا چطوره ؟ (sm2)نقل قول:
رفقا ما دیگه بریم بکپیم ، شبتون ساکت و پر از آرامش
شبت شیک صابر خواب 85 ببینی داداش (sm50)(sm2)
اسامي سران ايران به زبان چيني:
سِن چون نوح (جنتي)
ريش چون بز (مكارم)
جيب چون بانك (رفسنجاني)
او چون تانك (فيروز آبادي)
تيپ چون گوه (احمدي نژاد)
اين اون آن (برادران لاريجاني)
شب خوش داش(sm127)نقل قول:
کرکره پایین(sm28)
دندونم شکست (sm86)
(sm128)(sm121)(sm147)(sm110)
(sm74)(sm172)
آقایی ینی ببخشید خانومی (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من چند سالمه ؟ (sm120) 32 و سال و اندی هم شد سن ؟ (sm120) دارم 33 ساله میشم (sm25)پیر شدیم رفت مادر جان (sm50)(sm120)
شما که تازه اول چل چلیته (sm2)(sm10)
نقل قول:
مالِ منم هست (sm74)
تو خواب شکست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا اول صبی چی داشتی میخوردی شیکست؟
خودت ببینی بعدشم پاشی بری حموم (sm70)نقل قول:
(sm127) لاوتم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به حال هم بغض میکنیم ... (sm50)
تو خواب .نقل قول:
ای مدلیش را ندیده بودم ( البته قصه اش مفصله(sm25) )
سلام و عرض ارادت خدمت پایه های تاپیک
چند وقته نیومده بودم دلم تنگ شده بود