(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر وزنه باید مراقب باشی که دختره نپره(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر وزنه باید مراقب باشی که دختره نپره(sm120)
چیه باز ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جز اسکاندیناوی هستن دیگه کلا اینا ۴ تاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلخه اما میچسبه (sm27)
خاله ما دانمارکه ، خوب تعریف میکنه از شرایط کار و زندگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۳ سال دانمارک بودم منم خیلی دانمارک بهتره از فنلاند !!نقل قول:
کجای دانمارکن ؟کپنهاگن ؟
محسن (sm3)
چرا لج اخه با من (sm178)
توابع کپنهاگ ، جدی میگم ، میگه جدیداّ رفتن اطراف کپنهاگ زندگی میکنن . با دوچرخه میره سر کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بابا اینجا هم با دوچرخه میرن ، من کلاس اول دبستانم تا سوم دبستانم اونجا بودم مسخرم میکردن با ماشین میبرندم ، همشون با دوچرخه میرفتننقل قول: