سرعتم قبلا تا 1.5 میرفت اما الان 250 بیشتر نمیکشه نمیدونم چی شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجنورد
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعتم قبلا تا 1.5 میرفت اما الان 250 بیشتر نمیکشه نمیدونم چی شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجنورد
مخابرات اصفهان[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصفهان نامحدود داره هنوز مخابرات اینجا که پارسال برداشتن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجام نامحدود برداشتن . الان طرح کمپین دارم ماهیانه 5 گیگ شارژ + 2 گیگ رایگان + شب رایگان از 1 تا 7 ====ماهیانه 17500 میره رو قبض
طرح خوبیه راضیم. هر دو ماه یبار که باید قبض تلفن بدیم بین 30 تا 35 هزار میاد .
باشه ممنون که گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد آهنگای مجید خراطها هم خیلی باهاشون خاطره دارم که دیگه دلم نمیاد گوش بدم واقعا آهنگاش حال و روز برام نمیزاره (sm74)
توام برو آواتارتو عوض کن همون مهستی خوشگله(sm51) بزار بابا این چیه (sm2)
آرمین کجایی بابا(sm172) خودت نیستی(sm178) صدات مونده صدات چشمامو گریونده (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم هادی عزیز خیلی با معرفتی خیلی (sm127)نقل قول:
این آواتارت خیلی خوشگله اینو بزار خواهشا عوض نکن (sm10)
به روی چشم . به دل خودمم نشست(sm19)نقل قول: