ولی احسان شرایطشو داری برو دانمارک تو هم پیش خالت حیفه موقعیتو از دست نده خدایی
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی احسان شرایطشو داری برو دانمارک تو هم پیش خالت حیفه موقعیتو از دست نده خدایی
میگه روزی نیم ساعت رکاب میزنه تا محل کارش ، عید اومده بود ایران خیلی لاغر شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرهنگ که میگن یعنی این
(sm115)
پيکان 0 - 1 پرسپوليس (sm120)
بچه هاشونو تو کالسکه میذارن میارن تو حیاط تو اوج سرما ول میکنن عادت کنن (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه دیقه میرم بیرون سگ لرز میگیرم (sm25)
علاقه ندارم . بچه آخر خانواده ام و نمیتونم پدر و مادرم رو بزارم برم ، اگه همه ازدواج کنم ( که نمیکنم (sm120) ) نزدیک خونه پدرم ، خونه میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد تو الان واسه چی رفتی؟؟؟
چرا فنلاند؟؟؟
پیش نیازش و هزینش چقدره؟؟(sm50)
چرا اخه اینجوری فک میکنی ، سجاد هم همینو گفت ، بابا برو اونور شرایطو فراهم کن خانواده رو هم بیار ، اونجا کنار هم زندگی کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر خالم ، فارسی بلد نیست ، عید رفتم بستنی گرفته بودم ، مثه سگ آیس آیس میکرد (sm120) به خالم گفتم چرا اینجوری ، گفت اونجا زیاد نمیخورن . آره ؟؟نقل قول:
من دور از خانواده نمیتونم زندگی کنم . اصن علاقه ای به خارج رفتن ندارمنقل قول: