هوم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید برم بیشتر بررسی کنم
تشکر بابت وقتی که در اختیارم گذاشتی (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
هوم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید برم بیشتر بررسی کنم
تشکر بابت وقتی که در اختیارم گذاشتی (sm10)
درسته ولی میدونم تنهایی خیلی اذیتشون میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه ینی پدر و مادرم قبول نمیکنن . خودمم علاقه ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راه خودتُ برو....اسیر نشو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه حرفیه امین جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحقیقاتو بکن ، تا اونجا که بلد باشم کمکت میکم (sm176)
باورم نمیشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میان میگرنمون (sm2)
تلخه اما میچسبه (sm27)
اصلا از کاراش سر در نمیارم (sm50)
نقل قول:
پدر و مادر و خانواده واسه من همه چیزن . حاضرم زندگیم نابود بشه ولی یه لحظه غم و غصه پدر و مادرمو نبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]