بگم ..(sm148)
نمایش نسخه قابل چاپ
بگم ..(sm148)
نگم .. (sm148)
سوال کنکوری ..
آیا وارد شدن به دستشویی با پای چپ مهتره یا پای راست ..
من الان رفتم بخوام همش این سوال تو ذهنم بود ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm118)
(sm2) قیافه الی الان دیدن داره
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی گرمه خیلی
2 روز پیش که دقیق خیلی سرد بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]فضای ترانه به نظرم با ملودی و تنظیم جور و چفت نیست.این ملودی و تنظیم حس امید را به من القا میکند و انگار نوید بخش روزهای سپید است اما ترانه چیز دیگری میگوید.ترانه غمگین است.ترانه پوچ گراست. اصلا چفت نیستند.
الی منم میگم خشن باس میخوند اینم خوب گفته ..
6 تا داف مثل دن بلرزین دور و برت و گرفتن قطب شمال هم بودی الان گرمت میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]