چقد عالی ، منم نمیدونم موضوعش چیه (sm120) من هندسه رو حذف کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چقد عالی ، منم نمیدونم موضوعش چیه (sm120) من هندسه رو حذف کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم نمیاد تو سه سال راهنمایی و هنرستان نمره ی ریاضی که گرفتم به 1 رسیده باشه (البته اصلا سر کلاساشون رام نمیدادن معلما)
[QUOTE=tandis_m;597886]باز سن پایین راحتتر میشه تحمل کرد خدا رو شکر که تموم کردی راحت شدی
هیچی دیگه هیچکدومشم نمیذارم بره یا تهران یا کرج نهایتا قزوین
اره خب ولی بازم سختی های خودش رو داره اموزشی سخته انگار همین دیروز بود ساعت 7 صبح جلوی هنگ بودم و داشتم اعزام می شدم به کرجنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب هر کسی یه علایقی داره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها...خب من دیگه خسته شدم (sm74) دو سه هفتس نت میام (sm51) آره 18 روز دیگه (sm172) ،درست میگی چشم ممنون از راهنماییت، موفق باشی نتیجه دلخواهتو بگیری (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
شما هم همینطور.فعلا
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باید از زبان بدت بیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمرا عاشق زبانم تازه می خوام برم یونی مترجمی بخونم کجای کاری(sm59)نقل قول:
نه حق نداری بری (sm81) (sm70) چ عالی موفق باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Navid;597896]قطعا ازاد کرج قبول شه میفرستمش چون تا خونه پنج دقیقه راههنقل قول:
مشاور اینا یه اصطلاحی داره به اسم کیسه شن میگه درسی رو که بلد نیستین کیسه شن کنین ( برای بالا رفتن بالن کیسه شنها رو میندازن پایین ) والا اینجور که ایدا کیسه شن کرده همه درسا رو فکر نکنم امسال امیدی به قبولیش باشه(sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
پیت حلبی نابود شد دیشب (sm22)(sm2)(sm2)(sm2)
مسی خدافظی کرد(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)همون حذف خودمون (sm59) نه بابا این چ حرفیه خدا نکنه (sm176)نقل قول:
تجربی فقط محدود به پزشکی و دندانپزشکی نیست ! رشته های خوب و درآمدزا کم ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)حدیث تو موفق میشی
دلیل اینکه بی خیالی ریلکسی همین کمکت میکنه
ریاضی خوندن تو این کشور حماقته فقط تجربی
آره موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هیچ وقت هیچ حقی نداشتم(sm81)نقل قول:
یکم دوز بی خیالیم بالاس (sm2) انرژی مثبت ، ممنون(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کردم (sm81) (sm174)(sm14)نقل قول:
من ریاضیات رو تا دوره راهنمایی با تبصره قبول شدم(sm2)
به شدت موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی زیست پایه رو هم نباید دست کم گرفت ! هرچند توی دانشگاه خیلی کلی تر و بهتر یاد میدن
(sm2)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
دو سال که چیزی نیست ده سال هم پشت کنکور باشی ولی به هدفت برسی عیبی نداره ! چه عجله ای هست که بریم دانشگاه ! آدم نباید واسه یک سال بیشتر پشت کنکور موندن از آرزوهاش دست بکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی استعداد ریاضی ندارم ولی بر عکس تو زبان 18 19 می گرفتم(sm118)نقل قول:
یعنی نمی خوندم زبان رو همین جوری می رفتم امتحان میدادم(sm59)
سخنی از مادر عروس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه بار با نویسنده ی کتاب خیلی سبز صحبت می کردم ! خودش پزشکی خونده ولی گفت اگه واسه درآمد خوب و بالا میخای برو فیزیوتراپی ولی اگه علاقه داری بشین بخون واسه پزشکی !نقل قول:
من خودمو میکشتم این نمره رو میگرفتم (sm59)نقل قول:
دیوث خب دروغ می گم ؟؟؟ (sm2) من 90 درصد هم کلاسی هام رفتن رشته های بدون کنکور آزاد ترمی 2 تومن شهریه میدن آخرشم هیچی به هیچینقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
فیزیوتراپی هم خوبه من دوس دارم!نقل قول:
بچه ها اگه فرصت کردین این قطعه رو گوش کنید . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی با یه اسکرین بحث و عوض کن (sm2)
در کل به حرف مردم اصلا توجه نکن که بگن چرا قبول نشدی (sm50) بخون تا به چیزی که همیشه آرزوشو داشتی برسینقل قول:
منو از اسکرین می ترسونی من خودم خدای اسکرینم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دولتی خوبه ازاد فقط باید پول بدینقل قول: