اکبر عبدی به کدوم تراک کمکم کرده ؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اکبر عبدی به کدوم تراک کمکم کرده ؟(sm2)
وصیت نامه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خااینکارو منم میتونم بکنم ک.خار داره واس ما؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم هنوزم ... (sm74)
پس حتما هنگامه قاضیانی هم حکم شارژ رو داشته (sm2)
با تشکر از کارلوس کیروش
بابت تراک خواب (sm70)
سجاد یه خط در میون اشک و خنده داره(sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم امیر(sm10)
دارم دوست داشتم میگوشم منتها این الدنگا نمیزارن بریم تو لاک خودمون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)واااااي خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم ميميرم از خنده (sm2)(sm2)
زنگ زده ميگه كار دادگاه آقاي حامي به كجا كشيده شد. ميدونيد نميخوام بعدا مشكلي پيش بياد
بش گفتم شما نگران نباش حل شد اون قضيه
گفت مگه نميخواست بره اونور گفتم هنوز تصميم قطعي نگرفته ولي فكر نكنم اينكارو كنه
هنوز داريم مشورت ميكنيم (sm30)
بعد بهش گفتم احتمال اينكه قبل محرم آلبومي بياد كه بخواد بازار رو تكون بده و همه نگاه ها سمتش بره چقدره
گفت به احتمال خيلي زياد تا هفته ديگه آلبوم محسن چاوشي رو پخش ميكنيم.
ديگه ديدم اگه از آلبوم چاوشي سوال بپرسم خيلي بد ميشه.
يه چيزايي داشت در مورد تهيه كننده ميگفت حاليم نشد (sm29)
شنبه هم ساعت 12 دعوتم كرد يه ناهار در خدمتش باشم
(sm30)(sm30)(sm30)
(sm2)(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا صداشو درنياريد به گا برم (sm25)
قضیه چیه نوید؟؟؟(sm120)
(sm174)نقل قول:
جدید نیست که امیر!نقل قول:
جدیده؟؟(sm148)
پرواز و هما غلطه امیر پرواز همای (sm174)نقل قول:
نوید اینایی ک گفتی جدی یا شوخی؟
معلوم نیس ک جدی این شما کی لاس میزنین باو(sm70)
وسط رودخانه چه کار میکنه (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا صبح ديدم فايده ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينجوري نميشه خبر گرفت
خودمو جاي مدير برنامه هاي حامي، ميثم دهقان جا زدم (sm30)
اول زنگ زدم فروشگاه مركزي گفتم من دهقان هستم مدير برنامه هاي آقاي حامي . ميخواستم با مدير شركتتون صحبت كنم
بد يارو گرخيد (sm2)گفت والا ما كاره اي نيستيم بايد زنگ بزنيد دفتر مركزي
شماره دفتر مركزي رو دادم
زنگ زدم يه دختره برداشت. همين چيزا رو بهش گفتم.
بعد شما شماره تون رو بديد من به آقاي اسدزاده ميسپارم بهتون زنگ بزنه
(sm2)(sm2)
(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
به جان خودم جدي ميگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميخواستم مكالمه رو ضبط كنم نشد (sm1)
يه فيلم ِ باحالي ميشد انصافا (sm2)
دمت گرم بابا (sm2)(sm2)نقل قول:
خیلی حرکت شاخی بود (sm2)
بازیگر خوبی میشی (sm2)
برا امثال شما که ندیدین دوباره آپ کرده دیگه!(sm120)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
یکی از بچه ها واسه سوال از البوم زنگ زده شرکت با منشیشون ریخته رو هم . ناز دختره رو میکشه دختره هم بیشتر خودشو لوس میکنه (sm2) مکالمشونو ضبط کرده منتها فرمتش مال گوشیه نمیشه ابلود کنم
دهنت سرویس (sm30)اخرش میگفتی ک...رت کردم (sm2)نقل قول:
دست و پام داره ميلرزه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نيان كيونم بذارن (sm29)
به تخمم ولي خيلي باحال بود (sm2)
(sm2)
امیر لینک سیاوش میدی آخه نمیشه از رادیو فردا دان کنم
خیلی خطری بوده (sm54)نقل قول:
نه بابا خنگ تر از این حرفان (sm2)
سیمکارتت رُ نیست و نابود کن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها دقت كرديد يه نفر وسط قايق نشسته (sm148)
كاور همينه ديگه
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm77)(sm54)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنبه خاموشش ميكنم (sm2)نقل قول:
آخه اولش فكر نميكردم جواب بده اين حركت (sm54)
دهنت نوید(sm2) دمت
دمت گرم(sm2)نقل قول:
(sm51) بچه اراك رو نشناختن (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه چرا آخه ضبط نكردم مكالمه رو (sm25)
باشه باشهنقل قول: