اتفاقا به نظر من ملودی های سینا خیلی بهتر از پویانه! سبک پویان اصن به شادمهر نمیخوره.
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا به نظر من ملودی های سینا خیلی بهتر از پویانه! سبک پویان اصن به شادمهر نمیخوره.
دو سه تا کار آخر سینا رو با صدای شادمهر تصور کنید، خوب میشد
اما هیچکدومشون انگشت کوچیکه شادمهر نمیشن بازم...
امیدوارم تنظیم خودش باشه
"دور شدی"
شادمهر
موزیک:سینا پارسیان
شعر:ایمن
دوستان اینجور ک من شنیدم این کار جدید از کارای اخیر خیلی بهتره و تقریبا میتونه اکثر طرفدارا را راضی کنه.
ترانه های آقای ایمنی که افتضاحن ملودیهای پارسیانم متوسط بوده همیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستاگرام سایت اهنگ اعترافو گذاشته
نگفتم عالیه. گفتم بهتره نسبت به اون یارو پویان، اون فقط به درد معین و پویا میخوره کاراش! ضمناً من راجع به ایمین هم نظر ندادم. اما کار سینا پارسیان رو خوشم اومد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا پارسیان اصلا لولی نداره در موزیک ایراننقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار قبلیش با شادمهرم که دیگه نمونه ی واضح شکست این همکاری بود
پویان از اینم بدتره(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جریان این دمو اینستاگرم چیه؟
اگه بشه سعدی هم به قیافش نمیخوره شاعر که هیچ هنرمندی هم باشهنقل قول:
بچه ها یه آهنگ بود مال دهه هشتاد تو ایران بود آهنگ تصویریش اینجوری بود توی یه زیر زمین پسره پالتو مشکی پوشیده بود بعد روی همه گروهش خاک بود یهویی شروع میکرد به خوندن خاک از رو سازهاشون بلند میشد اسم آهنگ یا خواننده ش رو نمیدونین (sm74)
اگه قرار بر لول بندی باشه که خیلی وقته کسی دیگه در موسیقی ایران لولی نداره یا لااقل لول دارا دیگه خیلی کم کار میکنن. باز پارسیان و پویان نسبت به خواننده های امروزی که اهنگهاشون کوچه بازار هیت میشه خیلی بهترننقل قول:
این آهنگ راضی میکنه هواداران را خیالتون راحت...
به نظر من بعد وارث که ساخته خود شادمهر بود تو این دو سه سال اهنگ وقتی که بد میشم به دلم نشست.اهنگ کوه بدترین کاری بود که از شادمهر شنیدم.ی چیزی فراتر از افتضاح بود.
مسعود جان تو این دو سه سالی که تو این فروم هستم با دقت تمام کامنت هارو میخونم و تو عزیز دل رو هم همیشه امیدوار به اینده دیدم.اما هربار به هر دلیلی بعضی کارها اونجوری نبود که تو تبلیغش رو میکردی قبل پخش.95 درصد بچه های اینجا متفق القول منتظر اهنگسازی و تنظیم خود شادمهرن که بنا به تصمیم خود شادمهر فعلا از این امر خبری نیست.به عنوان ی برادر ازت میخوام تو هم ی شنوده باشی و از کاری که خوشت میاد لذت ببری حتی اگه خیلیا از اهنگ خوششون نیومد.این پیش داوری های قبل پخش هر اهنگ بعدها برای خودت دردسر ساز میشه.ممکنه توو از این اهنگ خوشت بیاد ولی خیلی ها راضی نشن.شاید من از اهنگ وقتی که بد میشم خوشم بیاد ولی خیلیا هم دوست نداشته باشن.پس فقط از شنیدن صدای خواننده محبوبت لذت ببر ولی هیچ وقت پیش از اهنگ قضاوت نکن.
خدای من هنوزم البوم مسافر قدیمی نشده برام
الان چه موزیکایی گوش میکنیم
هزارو یک شب wav پلی شد
قبل یا بعدی وجود نداره اگه اهنگ قشنگ باشه به دل همه میشینه
این اهنگهای جدید شادمهر به دل نمیشینه
موزیکای الان پیش هزار و یک شب نوعی که میگی شبیه یه جوکن بیشتر!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ جدید تابستون پخش میشه
هفته دیگه پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگِ جدید ؟ (sm178)(sm54)
آهنگ جدید تو مایه های سبب فقط ریتمش تندتره
(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوامل کیان ؟ کسی میدونه ؟
یعنی سیا پارسیان میتونه سبب بسازه؟(sm2)
میگه اگه بیل زنی یه بیل هم باغچه خودت بزن(sm2)
یکی از اینا رو تا الان برای خودش میساخت
مثل سبب نه اومده نه میاد من فقط سبکشو گفتم تو مایه های اونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون عوامل آهنگ کوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا از سبب هم بهتر میسازن میتونن سبد هم بسازن (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر خوب مگه من حرفی از پویان زدم من گفتم این پارسیان لولی نداره حتی از اشکان خشایی هم بدتره ولی حالا که خودت گفتی پویان پس خدایی بهت بگم باز پویان سگش شرف داره به این اینا دو تا کار خوب واسه خودشون نساختن بعد میخان واسه شادمهر چکار کنن؟ باز همون پویان اگه هیچ آهنگ خوبی برای شادمهر نساخته باشه لااقل دو تا خوب واسه معین و یراحی و اینا ساخته هر چند متاسفانه ما میخاستیم شادمهر رو از چاله ی پویان در بیاریم افتاد تو چاه پارسیاننقل قول:
در کل قرار باشه به شرایط فعلی راضی باشم که شادمهر خودش نخاد بسازه تنها کسی رو که در سبک شادمهر قبول دارم همون حسین قربانپوره
منم حسین قربانپور رو قبول دارمنقل قول:
مطمئن باش اتفاقهای خیلی خوبی با قربانپور توی راهه و ازشون مطمئنم که دارم میگم فقط اگه شادمهر یهو منصرف نشه و نزنه جاده خاکی وسط راه بره با پارسیان کار بده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم با کیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اهنگ حسین قربانپور بی نظیره کاش شادمهر ازش میگرفت. چند ساله ساخته ولی پخش نمیکنه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه با این پارسیان مارسیان کار نده،، اصلا خوب نبودن نه کارای خودشون نه کاری که واسه شادمهر ساختن... باز حسین قربانپور چنتا اهنگ خوب ساخته هم واسه خودش هم واسه لهراسبی و هم دوتا کاری که واسه شادمهر ساخته واقعا خوب بودن چه رابطه چه وقتی بد میشم و پویانم کاراش اکثریت قابل قبول بودن ولی اصن با اهنگ کوه و اهنگای دیگه ی پارسیان نمیتونم ارتباط برقرار کنم
اوهوم، باشه(sm6)نقل قول:
از وقتی یادمه و تو چشام نگاه کن هم دو تا از کارای قشنگشه خیلی هم شادمهریه فقط امیدوارم بیاد اون کارهایی که در دست تولیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]