دختری که با دیدن یه ماشین گرون قیمت اب از لب و دهنش میریزه پایین همون بهتر که کالا باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
دختری که با دیدن یه ماشین گرون قیمت اب از لب و دهنش میریزه پایین همون بهتر که کالا باشه
اینجاس که شاعر میفرماد (sm172)
اگه دیوار کجی ها رفته بالا تا ثریا
دست معمار خدا بود خشت اول من و ما
این نظر مشترک من و جواد اغا و عمام ( ع ) بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسری که خودشو کنترل کنه تو خیابون دور دور نکنه واسه دختر دخترام نصف شب پرسه نمیزنن واسه پول یه جور نگو که شماها فرشته ایدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یک بار تو عمرم مزاحم هیچ دختری نشدم (sm50)
پسری که دور دور میکنه عقلش در همون حدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختری هم که کرم نداشته باشه نمیره تو خیابون
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)مگه چن تاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب اونی که کرم داره و مورد دارهرهمون دخترا لیاقتشن ولی امان از همون پسرایی که به هیچ دختری رحم نمیکنن چادری و مانتویی نداره کرمشونو باید بریزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]