واسه من شده بود فوق حرفه ای 31 هزار ارسال (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه من شده بود فوق حرفه ای 31 هزار ارسال (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم پستام فک کنم یه ذره زیادیه (sm173)
فک نزدم که تايپ کردم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکال نداره ارسالات ولی با 21 هزار تا شدی فوق حرفه ای(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پستام از 1500تا بيشتر نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب تنها رفیق زندگیمو دیگه اسمشو نمیارم وختی یه ذره ارزش واسمون قائل نیست (sm50)
نمیدونم این کلیپ کوتاه از مایکل رو دیدین یا نه
ادای داریوش و ... رو در میاره
واسه 11 سال پیشه فک کنم
گفتم آپ کنم ببینین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز مثه اینکه هاست سایت قاط زده بودهنقل قول:
تصور کنیدقورت دادنه سوسکی رو که جفت پای عقبش لای دندونات گیر(sm19)
کرده و عاجزانه داره رو زبونت واسه زنده بودن تقلا میکنه و تو
سنگدلانه دندوناتو رو کمرش فشار میدی و اونم خرچ صدا میده
(sm8)(sm8)(sm8)(sm8)