موسیقی امثال شمارو کم داره !!!واقعا ممنویم مانقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موسیقی امثال شمارو کم داره !!!واقعا ممنویم مانقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستیتش من خراطها گوش نمیدم کلا گوشم باهاش مشکل داره.احیانا شما که ناراحت نمیشی من خراطها گوش نمیکنم.؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصورشم ممکن نيست (sm120)تازه فنقلشونم دادن من آروم کنم مزاحم حرفاشون نشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داداش اختیار دارین ما چاوشیستا ارادت خاصی به خراطها داریم ، کلا ارزومون فیت محسن با خراطهاستنقل قول:
بیرون چه خبره(sm50)
عجبا(sm120)پس موقعیت سخته واقعا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه چاره ای نیست باید امشبُ بیدار بمونی (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی داداش کنسرتای چاوشی رو چگونه ارزیابی میکنی ؟
هیچی...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن یگانه من برم الان میام