فربد این کنسرت مالزی 2010 رو تا اینجا داری یا مرحله به مرحله برامون آپ خواهی کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فربد این کنسرت مالزی 2010 رو تا اینجا داری یا مرحله به مرحله برامون آپ خواهی کرد ؟
اول اینکه صبح آدینه به خیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوم اینکه گفتم تا ادیت ویدئو نهایی نشه امکان تغییر اسم و هر چیزی هست ! خودتم میدونی ولی وقتی نهایی بشه دیگه تمومه. اخبار خراب کدومه ؟ مگه من نگفتم اسم آهنگ عوض شده ؟
دیگه این بحثو تمومش کنین
من رسماً غلط کردم
دور از جونت این حرفا چیه صبح شماهم بخیر..من ب حرفات ایمان دارم فقط دوست دارم این حرفت ک گفتی منتظر هجمه علیه شادمهر باشید اشتباه دربیاد و آهنگ آهنگ تاپی باشه نه ی آهنگ معمولی مثل معروفنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم آهنگ معمولیه . گفتم سبک آهنگ یه جوریه که شاید خوراک یه سری افراد بشه که همیشه منتظرن شادمهر آهنگ جدید بده و شروع کنن به انتقاد و کوبیدن همیننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایان بحث تمام حالا من قسمت میدم تمومش کن
بقیه هر چی هست دوربین معمولی و گوشیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 20 دقیقه دوربین حرفه ایه
(sm179)
نه انشالله ک اینجوری نمیشه و شاهد ی آهنگ قوی دیگه از شادمهر خواهیم بود...شادمهر عادتشه ک همه جور سبکیو انتخاب کنه و هیچوقت خودشو تکرار نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی سبک داریم تا سبک..یه آهنگ تو سبک بیا اینجا کجا یه آهنگ تو سبک حالم عوض میشه کجا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی کنسرت گذار کلا همین 20 دقیقه رو داده بیرون؟
سلام آشکیم (ترکی عشقم)(sm19)نقل قول:
خوبی؟
احسان کنسرت چی داری از استاد؟
دوربین کنسرت گذار . . .