حالا خوش اومدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا خوش اومدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همش دارم به عکس شیخ نگاه میکنم از دل تنگی در بیام (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با لباس یا بی لباس؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که درس نخوانده ای باید تقلب را بکنیم
دیـ*ـوسا نرسوندن سریع نوشتن رفتن چیـــــــــــــز تو رفاقتشون (sm3)
بکنشون(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که یه کاری داشته باشن زنگ بزنن محل سگ بهشون ندم ادب میشن... خیلی بدم اومد از رفتارشون خیلی بچگانه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر یا پسر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بی عمامه (sm2)
که پاس بکنی ترم آخر را بکنیم (sm50)نقل قول:
منظور از چیز در این جا چیست و تو رفاقتشون یعنی کجای رفاقتشون؟
با رسم شکل دو نمره
نقل قول:
بیام بزنمشون ؟
دقیقا این اتفاق واسه من توی امتحان زمین شناسی افتاد یه دیوث ک.س کش پشت سرم بود کتابو باز کرده بود مینوشت هرچی گفتم یه کلمه هم نرسوند (sm178)نقل قول:
زنه خوب زنيه که زیرت جیغ بزنه
نه سرت
.
.
.جمله سنگین بود عصاره ممه نعنایی لطفا
سرعت اینترنت اینقد پایینه که
اگه الان شخصاً پیاده برم از رییس گوگل سوال کنم
زودتر به نتیجه میرسم تا سرچ کنم !
لره میره ثبت احوال واسه پسرش شناسنامه بگیره
میگه اسمش شیرعلی تفنگچی باشه
میگن نمیشه
میگه ممدقلیخان یکه سوار میگن: نمیشه
میگه طغرل سگ سیبیل
میگن نمیشه
میگه خوب بذارین رامتین تا کونش بذارن خیال شماهم راحت بشه بی ناموسا..
یارو ميخواست با نامزدش خداحافظی کنه. 30 بار ماچش کرد آخرش گفت:
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
..
فایده نداره دراز بكش...
دس شما در نکنه... ما از اوناش نیستیم دادا (sm25)نقل قول:
حوصله رسم ندارم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت داغ سالار (sm66) ولی بچه زدن نداره...
بیا ببینمت (sm19)
حقش بود داد میزدی این کتاب باز کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رشته ـت؟
خر شِرِک آدم شد تو نشدی... دیگه به اصلاحتم امید نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط به فکرم چرا نمیمیری؟ چرا تموم نمیشی؟ این همه کم محلی میبینی چرا از رو نمیری؟ خاک بر سر
سریال در حاشیه:
ماندانا : وای بهروز من یه حسی دارم
بهروز : چه حسی؟ نکنه مریض شدی؟
ماندانا : نه حس اولین صبح زندگیه مشترکمونو میگم.
بهروز : دردم داره؟
یعنی ته دیالوگ بود
دختر همسایمون تا دیروز شلوار گل گلی میپوشید...
همه بهش میگفتن مريم باغچه ...
.
.
الان تو لاین دیدمش زده مدلینگ، no pv
بعضى از دخترا چرا این جورین؟؟؟؟؟؟
اول عاشق مهدی سلوکی بودن...
بعد محمدرضا گلزار مد شد...
مسابقات والیبال شروع میشه میشن عاشق محمد موسوی...
تو جام جهانی عاشق علیرضا حقیقی شدن...
بعدشم که ماه رمضون اومد شدن عاشق احسان علیخانی
.
.
.
.
ولی ما پسرا :
از اولش عاشق بانو الکسیس بودیم ...
الآنم هستیم ...
تا آخر هم خواهیم بود ...
ﺳﺮ ﺟﻠﺴﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺖ : ﺗﺮﻭ ﺧﺪﺍ ﺳﻮﺍﻝ 3 ﺭﻭ ﺑﺮﺳﻮﻥ
ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺘﻢ : ﺑﺎﺷﻪ ﻭﻟﯽ ﺑﻌﺪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﯾﻪ ﺫﺭﻩ لب و ﻣﻤﻪ ﺑﻬﻢ ﺑﺪﯼ
ﺍﻭﻟﺶ یذﺭﻩ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎ ﮐﺮﺩ ﺑﻌﺪﺵ ﺩﯾﺪ ﺭﺍﻫﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﮔﻔﺖ : ﺑﺎﺷﻪ
ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻌﺪ ﮔﻔﺖ :
ﺍﮔﻪ یواش میکنی.... ﺳﻮﺍﻝ 4 و 5 ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﺮﺳﻮﻥ |:
ﮐﻠﯿﺪ ﺍﺳﺮﺍﺭ : ﺍﯾﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﭘﺎﺩﺍﺵ ﺧﺮ ﺧﻮﻧﯽ
چنانچه به سردردمبتلا شدیدازاین نسخه استفاده کنید:
هلیله وملیله ، پشم *** جمیله ، روغن شمبلیله ، دسته میخ طویله ، نم میکنی دم میکنی کونتو یه کم خم میکنی ، یک وجب ونیم توش میکنی دردو فراموش میکنی!!!
سربازی واسه پسرا مثل حاملگیه..نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هم قیافتون عوض میشه هم میپرسن چن ماهه ای ؟(sm59)
اینقد هم به خودت فشار نیار یهو سقط میشه می افته رو دستت(sm178)
تو رو ادم حساب نمیکنم که بی محلیت توجه کنم (sm50)نقل قول:
ﻟﺮﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ،ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺧﺘﺮ ﺭﻭ ﻟﺨﺖ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﺗﺎ ﺑﭙﺴﻨﺪﻡ !!! ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺯﺣﻤﺖ ﻭ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺑﺎﯾﺴﯽ ﻟﺨﺖ ﻣﯿﺸﻪ. ﻟﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﺧﻮﺷﻢ ﻧﯿﻮﻣﺪ، … ﻣﯿﭙﺮﺳﻦ: ﭼﺮﺍ ؟؟؟ ﻣﯿﮕﻪ : ﺩﻣﺎﻏﺶ ﺑﺰﺭﮔﻪ
فدای بی حوصلگیت (sm127)نقل قول:
سی یو دیس سامِر (sm127)
ولش کن دادا تجربه نشون داده با این نوع بشر نباید حرفی زد خودش میاد و خودش میره دوباره بعد از یه مدت عادت میشه توی یه پریــ.ود زمانی دوباره میاد و میره ، فقط شانس ما این نوع بشری هر وقت که ما رو میبینن پریــ.ودن (sm50)نقل قول:
جا دار عرض کنم همونطور که بفکر شیخ هستم یه لحظه یاد داشم آرمین افتادم دیرو رفت باشگاه دیگه اینورا نیومد ، باشگاه به کمرش فشار نیاورده باشه صلواااات ...
شیخ منو ببخش که یه لحظه بجای تو به عارمین فکر کردم الان دوباره دارم به تو فکر میکنم ، ینی شیخ الان داره چیکار میکنه (sm37)(sm183)
یائسه نشی ما رو به تخمدانت میگیری ناز پرینقل قول:
نوشته اصلی توسط lolitasorosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) سامر (sm118)نقل قول:
تو هم که هر دفه که ما رو میبینی... پلی شد... (sm50)
چیکار میکنه رو نمیدونم فقط دقت کردم هر موقع شیخ نیستش اثری هم از گلنار نیست (sm55)نقل قول:
خانومه فیش گاز رو برده بانک
به یارو پشت باجه میگه ببخشید اقا شما گاز می گیرید؟؟؟؟
طرف گفته نه خانم متاسفانه من فقط جفتک می اندازم
اون اقای همکارم گاز می گیره)
ﺗﻮ ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎ ﺭﻓﺘﻢ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ، ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺩﯾﺪﻡ دختره ﮐﻪ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﻢ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ
اومده سر جای من نشسته
ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ : ﭼﺮﺍ جای من نشستی ؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮔﻔﺖ : ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺷﺪﯼ ..!!! :|
چن روزه که دارم شامپو با نون میخورم بلکه بمیرم ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﯾــﻪ ﻫــﻤــﺴــﺎﯾـﻪ هـم جـدیـدا ﺑـﻬـﻤـﻮﻥ ﺍﺿـﺎﻓـﻪ ﺷـﺪﻩ، ﯾـﻪ ﺩﺧـﺘـﺮ ﺩﺍﺭﻥ
ﺍﺳـﻤـﺶ ﻋـﺴـﻠـﻪ ﺍﻣـﺎ قـشـنـگ ﻧـﮕـﺎﺵ ﮐـﻪ ﻣـﯿـﮑـﻨﯽ ﺑـﯿـﺸـﺘـﺮ ﺷـﺒـﯿـﻪ ﭘﻨﯿﺮﻩ !!!
ﻟـﻄـﻔـﺎ تـو اسـم گـذاری بـچـه هـاتـون دقـت کـنـید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد به خودت فشار نیار قضیه همون سربازیه هانقل قول:
بابام تو اداره شلوارش پاره شده بعد رفته یه شلوار دیگه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]که 15 سانت بلنده !!!!
اومده به مامانم میگه کوتاش کن
مامان گفت : کار دارم ...
رفت به خواهرم گفت: میتونی شلوارمو کوتاه کنی 15 سانت ؟؟
گفت : بابا من درس دارم فردا امتحان دارما …
هیچی دیگه نشست و خودش 15 سانت کوتاش کرد !!
بعد شب که همه خواب بودن مامانم دلش سوخت, با خودش گفت صبح میره سرکار,شلوار نداره. رفت 15 سانت کوتاش کرد !!!
اول صبح هم که هیشکی بیدار نبود خواهرم هم 15 سانت کوتاش کرد !!!!!
هیچی دیگه امروز بابام با شورت رفت سرکار.
بعضی از پسرا هنوز فکر میکنن اگه یه دختر از کنارشون رد بشه و
.
.
.
.
.
.
.
.
یه تیکه بهش نندازن امتیاز اون مرحله رو از دست میدن
یبارم رفتیم خونه عمم تو روستا
پسرعمم 10 سالشه
داشت دستای خرشو می بریده بهش میگم احمق داری چه غلطی میکنی؟
میگه به شما ربطی نداره. خر خودمه. میخوام باهاش کانگورو درست کنم