حالا تو اگه هیکل اینو نمیدیدی میومدی ازش تعریف کنی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا تو اگه هیکل اینو نمیدیدی میومدی ازش تعریف کنی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران و دود گرفته و من عاشق عطرت
شهر و حسود گرفته و من عاشق عطرت
تهران و غم گرفته و من شادم از یادت
اینجا یکی هست که تورو بی وقفه می خوادت
6 ساله بود که پدرش مرد و
چیزی نداشت جز کفنی که برد و
اون موند و مادری که نا نداشت
دیگه خوشبختی تو زندگی جا نداشت
سقفی که گریه میکرد زیر بارون
غم گرفته بود دم جای خونه
اون شاهد زنده ی اون گریه هاس
اون فقر و دید تو صورت خواهراش
(sm50)
(sm50)
نقل قول:
ریدم تو سلیقت امیر بی گزند و مولانا و صفاریان کجا صفا و پاروی بی قایق کجانقل قول:
یعنی کـــــــیر دو عالم تو کونـــت
(sm2)الان به نظر تو امیر با گزند خیلی بهتره تا صفا ؟! نخیر عزیزم منم نظرم اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر ما اینه نظر شما هم همون با گزند (sm128)
میکنمتانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر مولانا بهتر است یا ترانه ی صفا مساله این است ... (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بیامرزتش هادی پاکزاد رو خیلی زود رفتش
بچه ها کسی لینک دانلودی از کنسرت شاهین تو اسرائیل داره >؟