خون چرا در رگ من زنجیر است
زخم من تشنه تر از شمشیر است
نمایش نسخه قابل چاپ
خون چرا در رگ من زنجیر است
زخم من تشنه تر از شمشیر است
(sm2)این چه کاوریه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سال پیش یکی دوتا کار خوب داد دیگه چیزی نشنیدم اونوریا وضعشون داغونه من حتی به آلبوم سیاوش وابی هم امید ندارم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار به کجا رسیده خانم پاوه نژاد که البته بازیگر توانایی هم نیستن آلبوم میدن.واقعا موسیقی ما به کجا میره حیف...
داداش مگه هوا سرد باشه رو اومدن رفیقات تاثیر داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی کسی هوایی شدی سوار گاری شدی رو جزو بهترین ترکای تاریخ ایران میدونه چه انتظاری داری؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته هستن از سر کار میان دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست نشد (sm25)اینا رو همه رو تست کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی که با این دو تا آهنگ همه رو نا امید کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش قمیشی هم معلوم نیست آلبوم بده ، مگر اینکه مثه ابی خودش منتشر کنه
هنگامه کاراش بد نبوده
به ابی امیدوارم (sm50)نقل قول: