انصافا اگه میتونید کمک کنید حتی 5 تومن ! 5 تومن پول یک گیگ اینترنته یه فیلم دو ساعتی (sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
انصافا اگه میتونید کمک کنید حتی 5 تومن ! 5 تومن پول یک گیگ اینترنته یه فیلم دو ساعتی (sm176)
من کمک کردم هر چند نباید گفت
اگه قرار به اون فاکتور باشه زارا از همشون سکـسی تر و خوشگلتره ولی خب اینم خواننده جوونیه معلومه به هیکلش میرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا بخوام برات انالیزه هیکلی بکنم اون بقیه که گفتم یه نمه ظریفتر و ناز تره هیکلشون ولی دوا درشت تره قیافه اونا هم دخترونه تره دوا یه ذره پسرونه تره ولی خب خیلیم خوشگله قیافش تخمی نیست.
ولی من بحثم صداست میگم صداش از بقیشون حجیمتر و قوی تره بد میگم بگو بد میگی
مثلا ترک no lie سین پائول که سبکشم رگیه رو گوش بده.ببین هرصدایی جز صدای دوا بود اصلا به این قشنگی نمیشد موزیک
میـکونمت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم با توجه به ادبیات اشعار مولانا و نوع کلام بدرده سبک سنتی میخوره نه پاپ مدرننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت این ملودی های که چاوشی رو این شعرا کار میکنه پاپ مدرن تشریف دارن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی گفتم نه فقط چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ اخ میلاد
یه گروه 4 نفره هست به اسم litle mix
یعنی یکی از یکی کس تر(sm2)(sm2)(sm2)
میخوام