directx و ... ردیفه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
directx و ... ردیفه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما نگار در خانه میشینید و بیرون نمیرید.یه سر به خیابونا بزنید ببینید مردم چی گوش مینن.قضاوت با مردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ هوایی شدی همه جا پخش شد.از پارک ها تا مهد کودک بچه ها همه جا
دیگه صدا نمیکشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جانی برای مرگ (sm50)
من طرفدار خواننده ی خاصی نیستم ولی یگانه رو نمیشه جزو خواننده ها دونست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ تو مهد کودک ها پخش شده ؟چه ربطی داره ؟(sm50)
اهنگای حامد پهلان و امیدجهان هم تو پارکا و جاهای دیگه پخش شده چه ربطی داره ؟(sm50)
تو کنسرتاش که خوب اجرا میکنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکنم تنها از جاده عبور
دور ماندن ز من ادمها
خیلی از کنسرتا پلی بکه یا همزمان رو آهنگ میخونن (sm50)نقل قول:
کاملا معلومه جانبداری میکنید.ربط دارهنقل قول:
آهنگهایی که استقبال میشه غیر رپرها که اصلا رپ را قبول ندارم.حتما دلیلی داشته که گرفته
ببینید چقدر درک مردم بالا رفته که میدونن چی گوش کنن.بازم قضاوت با مردم دوست عزیز