از ابی چندتا اجرای زنده دارم واقعا اجرا زنده ن فوق العادست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از ابی چندتا اجرای زنده دارم واقعا اجرا زنده ن فوق العادست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه وقتی سن بالا بره ، توان اجرای کنسرت پایین میاد ، اونم دو ساعت که غیر ممکنه
(sm176)
تازگیا یا قدیمی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Metal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم مردم ؟(sm50)مگه منو بچه های اینجا از مردم نیستیم ؟دسته خر که نیستیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط البوم نفس های بی هدف رو دوست داشتم که اونم خودت میدونی که همش کاور بود (sm50)
حباب رو جزو 10 البوم ضعیف منتشر شده بین خواننده های پاپ میدونم (sm50)
المخلصات بانو (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازگیا یعنی 2013 و 2012(sm70)نقل قول:
دوستان شب خوش (sm176)
نظرت محترم اما قضاوت با مردم.خودشون میدونن چی گوش کنند.الته رپرها هم تازگی خیلی ضربات جبران ناپذیری به جامعه موسیقی زدننقل قول:
مدیر عامل اپل: من همجنسگرا هستم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم کوک، مدیر عامل شرکت اپل در مقالهای که در وبسایت بلومبرگ منتشر شده است برای اولین بار به صورت علنی از گرایش جنسی خود سخن گفته است. آقای کوک نوشته است خیلی از دوستان و همکارانش میدانستند که او همجنسگراست، با این حال فاشگویی در این باره برایش دشوار بوده است. مدیر عامل اپل میگوید او گرایش جنسیاش را علنی کرده است چون فکر میکند این کار ممکن است به دیگران نیز کمک کند.
«من به گی بودن خود افتخار میکنم و آن را یکی از بزرگترین مواهبی میدانم که خداوند به من داده است. گی بودن، درک عمیقتری از معنای زندگی در اقلیت را به من داده است و دریچهای بوده به چالشهایی که دیگر گروههای اقلیت، با آن همه روزه درگیرند. گی بودن به من قدرت همدلی با دیگران و در نتیجه، کسب تجربه غنیتری از زندگی را داده است. این تجربه گاه دشوار و عذابآور بوده اما در عین حال به من قدرت داده است که خودم باشم، راه خودم را بروم، و بالاتر از ناملایمات و تعصبها بایستم. همچنین به من پوست کرگدن داده است که میتواند در موقعیتی مانند مدیریت عامل اپل، مفید واقع شود.»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متن کامل مقاله را اینجا بخوانید: