آقا زنگ زدم (sm120) جو داده (sm120) موزیک ویدئو که خوب از عید معلوم بود تابستون میاد (sm120) زمانشو سوال کردم گفت اوایل جولای ( وسط مسطای تیر خودمون )(sm120)از آلبوم سوال کردم گفت آرمین با توان بیش از 1000 اسب بخار(sm120) داره تلاش میکنه برسونه به پخش ولی هنوز چیزی معلوم نیست !!
در مورد جیمز که واقعاً مهارش مشکله ولی غیر ممکن نیست !! من اگه مربی بودم جوری حالشو میگرفتم که خداحافظی کنه(sm120) استیپ که عشقمه (sm19) موقعی که محافظ دندوناشو در میاره و میجوئه ، حال میکنم (sm120) اصن با همه چیش حال میکنم (sm120)
در مورد اینکه دیگه کسی مشتاق اخبار شادمهر و بقیه خواننده های قدیمی نیست باید عرض کنم خدمتت که سینگلایی که جدید دارن چندان خوب بوده و از طرفی ذائقه موسیقی ملت ِ همیشه در سهنه عوض شده متاسفانه ! از اون طرف لس آنجسیا با چارتا ترانه سرا و آهنگساز دوزاری ایرونی کار میکنن که اصن اسمشونو هیچکی نشنیده تا الان !! اینکه میگن موسیقی لس آنجلسی تموم شده رو تا حدودی قبول دارم ولی دلیلش همینه ! امثال شادمهر و سیاوش و ابی و معین و ... نباید بیان هر چیزی رو بخونن ! اونم فقط برای اینکه تو بورس باشن ! تو این آشفته بازار همون بهتره که اینا هر سال یه سینگل بدن و خودشونو خراب نکن ! البته من هنوزم میگم موسیقی لس انجلسی یه سر و گردن بالاتر از موسیقی داخلیه !!! ناله رو از موسیقی داخلی بگیری چیزیش نمیمونه ولی متاسفانه ذائقه ملت عوض شده و ... هر کی بهتر ناله کنه
در مورد شادمهر هم باید بگم متاسفانه صداش تغییر کرده و اون شادابی رو نداره ! گمت کردم رو گوش کن ! اصن به خاطر ِ همینه رفته سراغ ی کارای وکال محور !!! در هر صورت خدا کنه اینجوری نباشه !
در مورد کنسرتا که وضعیت افتضاحه ! بیشتر شبیه پارتیه تا کنسرت ! دور هم باشیم و یه چی بخونیم و ...
نه دیگه آلبوم بسته شده و دیگه مجال تنظیم دوباره نیست ! البته از شادمهر هر چیزی بر میاد (sm120)
عجب بیانیه ای شد (sm120)