نخیر خودم اول انتخاب کردم ماله خودمه بقیه رو کاری ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نخیر خودم اول انتخاب کردم ماله خودمه بقیه رو کاری ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاورو حداقل بذار
باره بصری تاپیکو بالا ببر @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم لاک قرمز چه قشنگه .. (sm50)
وقتی که پدر میمیره مشکلات هم پشتش میاد یکی به یکی ..
Goldoon از نظر گوگل درسته
آهنگا که کاور ندارن باید کاور آلبوماشون رو بزارم که دارم ردیفشون میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mohsen chavoshi - The Vase
رو کاور اینه
طرح کاور رو تو زدی؟؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گه خوریا چیه مثل آدم فارسی بزن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ کونکشی اینطوری سرچ می کنه یا آهنگو با این اسم میشناسه که اینو میزنین رو کاور؟
نگو که کاورو تو زدی و امشبم حتما میاد (sm2)
گُلدُن اخه درسته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور رو من زدم ولی انگار نزدم. شک نکن امشب میاد(sm70)