02 بیفتی ایشالا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
02 بیفتی ایشالا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دلخوری بین ماهم پیش اومد می خواستیم نیام ولی باز دلمون واسه بچه ها تنگ میشه مثلا یکیش تو...(sm127)(sm120)
]کسخولم دیگه (sm120) مگه بچه ام قهر کنم (sm120) مجبورم بیام اینجا صبح ها (sm120)من اینطوریم تو عصبانیت یه چیزی تف میدم و بعدش میام عذرخواهی میکنم و دوباره عصبی میشم و تف میدم و دوباره برمیگردم (sm120)[/QUOTE]
از اين به بعد تفاتو قورت بده كه باعث دلخوري ديگران نشي بچه(sm39)
قَدمت رو تخم چشمام بانو (sm10)(sm120) موهبتیست حضور بانوی بزرگ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که بازیای قبل ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته بودی س.پاه کارت راحت تر بود خیلی گیر نمیدن...(sm120)نقل قول:
(sm2) نهه ه هه ه هنقل قول:
نقل قول:
ممنون احسان جان لطف داري(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اين به بعد تفاتو قورت بده كه باعث دلخوري ديگران نشي بچه(sm39)[/QUOTE]
اول اینکه نقلت تو حلقم (sm120)
دیوانه ام دیگه خودت که میدونی(sm2) من که عذرخواهی کردم (sm25)
(sm120)(sm118)نقل قول: